Svatební kytice z tulipánů?

Ahoj nevěsty, máte nějaké zkušenosti s kytičkou z tulipánů a jakou byste dali svědkyni, aby se k sobě hodili, děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tulipány jsou vhodné pro jarní svatby, zde jedna pro inspiraci...a pro svědkyni by mohla být třeba jednodušší a bez fialek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ano, mela jsem svetle zlute tulipany, svazane do male kyticky a vypadalo to moc pekne, neotrele a sveze (muzes mrknout ke mne do alba). vydrzela cely den bez uhony. i korsaz s tulipanovym kvetem byla podarena. svedkyni by se dala udelat podobna kytka, jen mene bohata.
Odpovědět
Profilova fotka
Tyhle jsou umělé, poznaly by jste to ? ivory tulipány s krystalovou manžetou evokující kapky rosy.....
Odpovědět
tulipán je moje nejoblíbenější kytka, vždycky jsem chtěla svatební kytici z tulipánu. Ale upřímně, pokud je trochu víc teplo, moc prostě nevydrží.... tím spíš, že nedokážeš ohlídat, jestli tak kytka bude opravdu 100% čerstvá. Viděla jsem tu v albech mnoho krásných kytek z tulipánů, ovšem dost z nich bylo ke konci alba více či méně unavených. Záleží, kdy bude svatba, pokud opravdu zjara, tak ještě možná, ale na léto bych tulipány raději nebrala - nebo zkrátka musíš počítat s tím, že ti zvadnou. Anebo je nějak s něčím nakombinovat, aby tulipány byly uprostřed a neměly šanci se ohnout a rozvinout.
Odpovědět
Ahoj, líbí se mi tato kombinace s fialovou. Verze pro nevěstu i svědkyni ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?