Svatební kytice z šeříku?

ahoj,chtěla bych se zeptat jestli jste některá z vás měla kytici a výzdobu z šeříku?nevim,jestli vydží celý den.
Odpovědět
Dobrý den, šeřík ve svatební kytici vypadá nádherně, ovšem se šeříkem je bohužel celkem problém, bez vody nevydrží :-( . Výzdoba by den vydržet mohla, ovšem je třeba stonky rozbít a nevkládat do studené vody.
Odpovědět
Profilova fotka
V této jarní kytici je "přimíchán" i šeřík a svatební den v pohodě vydržel :-)
Odpovědět
serik je krasny!! nevim kolik vydrzi - ale jako alergik bych ji mit nemohla a partnera by to primo zabilo :-) tak kdyztak bacha i na to..
Odpovědět
Páni ta květina vypadá opravdu nádherně ;-)
Odpovědět
Šeříková - nádherně voňavá kytice. Určitě se nápadu nevzdávejte, ale jestli dobře rozumím, bude svatba v červenci a šeříky kvetou v květu/červnu. Možná již budete obtížně shánět vhodný barevný odstín, raději zvažujte i náhradní květiny. S výběrem samozřejmě rádi poradíme :-) Hezký den Zdeňka Flowers & More
Odpovědět
Profilova fotka
S šeříky problém nebývá, když jsou v sezóně nebo kolem vánoc - na které se přirychlují. S červencem můžou být potíže a bude záležet hlavně na počasí a nástupu vysokých teplot. Do kytice se dávají s krátkými stonky, takže zavadat by neměly, pokud se předtím ošetří. Krásně vypadají bílé plnokvěté formy. Pro jistotu bych zvažovala i náhradní variantu. Ráda Vám pomůžu. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?