Svatební kytice z pivoněk

Profilova fotka
Ahoj, měla jste některá svatební kytici z pivoněk? Chtěla bych pivoňky využít nejen do kytice, ale i jako jednoduchou dekoraci - nesvázané pivoňky do váz na stolech. Nevíte, jak se pohybují ceny u pivoněk v červnu (v Praze)? Jakou mají výdrž? Nezvadnou v teple příliš rychle? Moc děkuju, máme schůzku s floristkou, tak bych chtěla mít trochu přehled o cenách a vlastnostech pivoňky.
Odpovědět
Ahoj, také budu mít na svatbě v červnu pivoňky. Cenovou kalkulaci mám zpracovanou od floristky tak ti ji mohu poslat, pokud bys chtěla :) Jinak ohledně vlastností toho moc nevím, ale myslím, že by svatební den měli vpohodě přežít.
Odpovědět
Profilova fotka
@m4ruun To bys byla hodná. Email: novakova777@seznam.cz
Odpovědět
@evmino máš to tam i s fotkami :)
Odpovědět
Profilova fotka
@m4ruun Ta je vážně nádherná, přesně takovou barevnou kombinaci plánuji taky :-) Cena je docela vysoká, když si uvědomím, že pivoňky rostou babičce na zahradě, ale asi platí ta jinde zmiňovaná přirážka za "svatební".
Odpovědět
@evmino No jako upřímně to byla nejlevnější nabídka, co jsem dostala, většinou ještě chtěli o 2-3 tis více :D Jinak na stoly dám nakonec pivoňky ze zahrádky :) Jinak taky nechápu cenu, všude se píše, že červen je sezóna pivoněk, ale cena tomu vůbec neodpovídá...
Odpovědět
Profilova fotka
@m4ruun Poslala bys mi ještě kontakt na květinářství? Mám v plánu zajít do Květinové vazárny v Jeseniově ulici, většinou paní dělá krásné kytky za rozumné ceny v porovnání s květinami z obchodních center.
Odpovědět
@evmino kalkulaci mám z květinářství v Ústí nad Labem, takže to ti asi moc nepomůže, spíš jen pro porovnání abys věděla :)
Odpovědět
Pivoňky natrhané na zahradě se můžou rozpadnout ještě týž den.... takže jsou vhodné na ozdobení stolu. Do svatební kytice je lepší použít speciálně k řezu vyšlechtěné pivoňky z Holandska, ve váze vydrží 14 dní. Navíc z holandských pivoněk Vám nevylezou žádní broučci a květy jsou dokonalé, bez vad. Kvalita ale něco stojí...
Odpovědět
@m4ruun Dobrý den, také bych chtěla kytici z pivoněk, jsem též z Ústí,tak by mě kalkulace tak zajímala, stejně tak z jakého květinářství ji máte domluvenou? Děkuji :)
Odpovědět
@stanca33 kalkulaci mam z kvetinarstvi Veronika Hanichova naproti restauraci Na Rychtě, kalkulaci vám mohu poslat na e-mail spolu s fotkami :)
Odpovědět
@m4ruun To budete hodná. Nevím jak schránka zde na beremse.cz, vypadá to, že nejde do zprávy připojit přílohu, tak případně prosím na s.bjaloncikova@gmail.com. Děkuju! :)
Odpovědět
@stanca33 mate to tam :), jeste jsem nepřišla nato jak se sem do zprávy dávají fotky, tak radši posílám na mail :)
Odpovědět
Článek se načítá
@sudra mohla bych se zeptat jak se u vás pohybuje cena pivoněk v červnu? Případně cena austinových růži? Přemýšlím, že bych je nakombinovala, myslíte, že je to vhodné?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu také poprosit o zaslání cen. kalkulace na pivoňky novakj16@seznam.cz? Svatbu budeme mít již v dubnu, takže nejspíše bude cena vyšší, jelikož bude před sezónou pivoněk, ale pro orientaci bych se ráda informovala. Děkuji :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@m4ruun Mohla bych taky poprosit o zaslání? Také plánuji pivonky, zítra mám schuzku s květinářkou tak abych veděla, na co se připravit :-) Děkuji email: tyna@detectiv.cz
Odpovědět
Ahoj holky, jen pro info, pivoňky jsou fakt drahé. Byli jsme ve velkosladu květin, kde je mají za nákupku, chtěli jsme je jako dekoraci do vázy, na to nepotřebuju floristku. No a pivoňka (jedna) stála 35 Kč a pro srovnání, růže stála 12 Kč. Taky červen.
Odpovědět
ano, měla jsem - rostou nám na zahradě a vázala jsem si jí sama, posílám foto
Odpovědět
Profilova fotka
@xivet Já jsem dokonce slyšela, že stojí ve velkoobchodě 70Kč, ale to bylo tedy minulý týden.
Odpovědět
@evmino Tolik urcite ne, ja je tam v tom cervnu videla, bylo to 35-39 Kc. Ale v breznu je mozne, ze stoji 70, neni sezona. My nakonec brali hortenzie, jsou obrovske, stacila jedna do vazy.
Odpovědět
Profilova fotka
Také mám vysněné pivoňky. Ale svatbu až 8.7.2016. Floristka mi řekla, že mi je nikdy na 80% neslíbí. Jako náhradu jsem našla anglické růže David Austin, ty jsou nádherné, ale ještě dražší než pivoňky a dost citlivé na přepravu. Tak je tu ještě varianta karafiátů.
Odpovědět
Profilova fotka
Květinářka mi říkala, že pivoňky jsou hrozně zrádné. Že stačí, když se s nimi omylem někde ťukne a můžou se rozsypat...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?