Svatební kytice z lilií a tulipánů? Poraďte

Profilova fotka
Ahoj,potřebuji radu :-) .Neměla jste některá kytici z lilií a tulipánů?Budeme mít na bílém svatebním dortu oranžovou lilii.tak si tak říkám,že by mohlo být hezké,nechat si uděla kytici,ale nikde nemohu najít obrázek,kde by byla tato kombinace.Chtěla bych kytici bílo-oranžovou.Nevím jestli se tyto kytky k sobě hodí :-) .Líbí se mi bílé tulipány,k tomu by mohly být hezké oranžové lilie nebo bílé lilie a oranžové tulipány? nebo jen z tulipánů,a ted jestli kombinovat nebo nechat jen jednobarevnou kytici?atak.... přemýšlím a přemýšlím :-) :-) a už se blíží termín,takže to potřebuji rozseknout :-) díky za každou radu a přeji krásný den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lilie špiní, vsadím se že to jde nějak ošetřit, třebas nějakým sprejem, ale ne každý florista ho má, navíc celkem rády padají okvětní lístky.....mně lilie nikdo nedoporučoval. Tulipány se zase v teple rozevírají a brzy vadnou, dá se tomu zabránit zase zalepením lístků k sobě, ale taky ne každý ti to udělá...tulipán je navíc zimní květina. Co třebas pivoňky? Ty by v květnu měly mít sezónu :-)
Odpovědět
já měla svatební kytici z kal, ale celou květinovou výzdobu z lilií - aby lilie nebarvily a moc nevoněly, tak jim floristé odsřihávají ty pestíky s pylem ;-) . my to tak měli a nic nebylo špinavé, prostě super - a to jsme měli celou svatbu bílo-stříbrnou, takže bychom si jakýchkoliv fleků hned všimli ;-). Jinak co se týká kombinace lilií a tulipánů, tak podle mě super. Nejsem si jistá, jestli jsem někdy podobnou kombinaci viděla, ale vím, že jsem určitě nikdy neviděla škaredou svatební kytku ;-). A protože mám sama taky ráda jak lilie tak tulipány, tak proč ne. Víc by se mi osobně líbila kombinace bílých lilií a oranžových tulipánů než naopak, protože ty bílé lilie mi příjdou elegantnější a čistší než v jakékoliv jiné barvě ;-)
Odpovědět
co třeba udělat manžetu z lilie ve stylu glamélie a uvnitř tulipány, bílo oranžová kombinace je hodně násilná, nechala bych kytku v jedné barvě a druhou dala jen na stuhu. Bílá bude něžná, oranžová výrazná, záleží na typu nevěsty, dobrý florista by ti měl poradit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?