Svatební kytice z kal

Ahoj,kdo jste měl tuhle svatební kytici kolik jste tam měli kal v té kytici?Děkuji předem za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, počet kal ve svatební kytici záleží na tom, jak velkou tu kytici chcete mít. Kaly různých barev mají také různé velikosti...
Odpovědět
Ahoj, také chci podobnou a mě řekli, že jich bude cca 10 :-)
Odpovědět
amalka012 mě bylo doporučeno oprimální počet call 25-27 aby kytice nebyla malá když bude pouze jenom z kal bez doplňkové zeleně +stuha .Já jsem se rozhodla pro jinou doporučenou kytici.
Odpovědět
Profilova fotka
Kaly se říkají, že je svatební kytka, je moc pěkná, ale já bych ji na svatbu radši nechtěla, jsem dost pověrčivá, říká se čím větší má kala kalich tím bude víc nevěsta v životě brečet :-( ale jinak je moc pěkná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jestli bych se mohla přidat k dotazům. :) Jakou fialovou květinou doplnit kytici kal? Budu mít fialovo zelenou svatbu a tak nechci mít v kytici pouze kaly které budou bílé. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@jelinkova17: Dobrý večer , nevím přesně jaký odstín fialové myslíte , zdali lila , nebo tmavě fialovou , nebo růžovo-fialovou ..? Ale v lila a fialových tónech např. : nevěstin závoj , eustoma , frésie , růže / ta je taková - růžovo-fialová atd . Záleží i jaké květiny se Vám líbí.. Přeji příjemný večer . Bára S.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?