Svatební kytice z kal, máte zkušenost?

Ahoj dámy, koukám po svatební kytici a hodně uvažuji nad kalou. Moc se mi líbí. Upřímně ještě nevím pořádně v jaké barvě chci mít svatbu, ale uvažuji nad meruňkovou nebo oranžovou. Líbila se mi docela kombinace oranžové kaly s bílou frézií. Máte někdo zkušenost se svatební kyticí z kal? jak cenově vyšla? a případně v kombinaci jaké jiné květiny je hezká?
Odpovědět
Ahojky, ja budu mit taky svatebni kytici bile kaly ale koordinatorka me od nich dost odrazovala. Je to typove kytka ke ktere se toho kombinacne moc nehodi, je krasna vznesena sama o sobe takze pak veskera vyzdoba musi byt prevazne z kal a kala je hodne draha kytka. Trvala jsem na svem tak jsme to nakombinovaly se zelenobilym nevestinym zavojem- to je drobnokveta kyticka zelenobila ale i tak nas vychazi zakazka na kvetiny na 10 tisic. Pokud bych chtela vše z kal tak by to bLo 15 tisic coz se mi zdalo strasne moc jen za kytky. Takze kala super ale premyslet jestli jde ostatni vyzdoba udelat kombinacne s jinou levnejsi kvetinou. Mej krasny den
Odpovědět
Ahoj, ja mela kytici z bilych kal s bilymi freziemi a byla super. Na stul jsme si nechali udelat "bochanky" z nevestina zavoje. A cele to vyslo asi na 2200. Na auta jsme nemeli kytky, tam sly jen organzy. Resili jsme to tak, abysme nemuseli davat kaly vsude, protoze jak je v prispevku predemnou, kaly vychazi na dost velke penize. Jinak myslim, ze kaly se da nakombinovat s ruznymi drobnymi kvitky, ale kazdopadne by mely byt dominantni v kytici. Mozna byt tebou, tak bych zapremyslela a otocila barevnost kytek. Mit bile kaly s barevnymi freziemi. Myslim, ze by to mohlo vypadat jemneji.
Odpovědět
@strapatka ahojky, měla jsem kytici z bílých kal a nevěstina závoje, na fotky můžeš juknout ke mně do albíčka. Kytka mě stála 1850 Kč ;-)
Odpovědět
@janictourek mas nadhernou kytku z kal na fotkach, uzasnaaa..)))
Odpovědět
U kal holt jen ta svatbeni kytka pro nevestu stoji minimalne 1500 takze pokud chce clovek pak ladit celou vydobu s kalama tak je to financne mazec-my v tom mame svatebni kytku pro me, 2 kytky pro maminky, kaly do klopy zenicha a svedka, pro svedkyni a druzicky 4 naramky z kal, vyzdoba dortu zivymi kvetinami, vyzdoba stolu u svatebniho menu a vyzdoba vekovniho oltare pze to mame v zahrade a to nas teda vyslo na 10 tisic sakumprask a to pani koordinatorka musela objet 5 kvetinarstvi..)))tak snad to bude stat za to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela taky kaly..jen bile. Kytka pro me, mensi pro svedkyni a maminky a kytka do dortu stala neco kolem 3tis.
Odpovědět
kaly jsou náááádherné květiny. Já měla tuto :-) a v roce 2006 stála 1800Kč :-p . ale stála za to :-D A svědkyně měly v této barvě malou kytičku z tulipánu a druhá z růži.
Odpovědět
@olli222 my měli taky koordinátorku a květinovou výzdobu jsme potom zvolili - bílé lilie (s odstřihnutými pestíky, aby nebarvily a moc nevoněly) a bílé chryzantémy a jako hlavní svatební květinu bílou kalu - můžeš juknout do mého albíčka nebo na svatební klip ;-). Ve svatební kytici jsem měla potom jen bílé kaly a nevěstin závoj ;-). Pravda, kala (hlavně mimo její sezónu) je drahá kytka, ale když se to chytře nakombinuje, tak se to cenově dá ;-). Já prostě chtěla kalu za každou cenu, tak se to podle toho zorganizoalo :-.D. Nás vyšla celá květinová svatební výzdoba (včetně vývazků a svatební kytice) na 7230 Kč ikebana na stůl oddávajícího (a následně přenesená do čela stolu na hostině) 1450 květiny do slavobrány 1900 květiny na stoly na hostině 1300 kytice pro nevěstu 1850 korsáž pro ženicha 130 korsáž pro svědka 130 náramek pro svědkyni 230 kytice pro maminky 120 Kč/ks
Odpovědět
@olli222 děkuji ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
My měli toto za rovnou tisícovku :) A oba jsme byli moc spokojení :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?