Svatební kytice z hortenzii v dubnu

Ahoj holky, prosím o radu. Na dubnovou svatbu v Brně sháním řezané hortenzie (modrá+bílá) na svatební kytice i na výzdobu sálu, takže jich bude v podstatě dost. Nemáte některá v Vás zkušenosti s nějakým velkoskladem nebo květinářstvím, který by je mohl za rozumnou cenu dodat? Zkoušela jsem Storge a ti mi nabídli cenu 99 Kč bez DPH, tak jestli je možné sehnat i levněji? Předem moc děkuji za jakoukoliv odpověď :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mugcake Hezký den, nejspíš Vás odpovědí trošku zklamu. Cenu za hortenzie, jakou Vám nabídlo Storge je v podstatě taková, za jakou ji pořizují floristé a skoro každé květinářství. Tím pádem je to jedna z nejnižších cen, jakou můžete vůbec dostat. V květinářství tedy nižší cenu najdete jen těžko, protože by prodávající nic nevydělal. Levněji by samozřejmě sehnat šly, ale to byste musela mít kontakty přímo na zahraniční burzy či na nějakého konkrétního pěstitele. Tam jsou ceny někde jinde, jenže někdo Vám zase musí zajistit dopravu. Mějte pěkný den. Marcela
Odpovědět
@spalinda Dobrý večer, děkuji Vám za odpověď. Alespoň už vím, že je nejlepší a nejjednodušší je koupit ve Storge :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Nejsem živnostník, můžu i tak nakoupit ve storge? Máte s tím zkušenosti?
Odpovědět
Mně floristka řekla, že to právě není vhodná kytka na jaro, takže jsme je nahradily alternativně.. Ale taky jsem si je původně přála..
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel, ve velkoobchodech mohou nakupovat pouze zákazníci, kteří mají živnostenský list, tedy ičo.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ano, je to tak. V dubnu se Vám hortenzie značně prodraží :-( Zkuste spíš vymyslet nějakou jinou alternativu, pokud nechcete, aby Vás to stálo tolik..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?