Svatební kytice z hortenzií, máte zkušenost?

Profilova fotka
Dámy, máte prosím některá zkušenost se svatební kyticí z hortenzií? Jak dlouho vydrží?? Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
@hellene1 Dám vědět za týden, jak dlouho vydržela...;-)
Odpovědět
@kattherinne na kolik Vás vyjde hortenzie, když není jejich sezóna? Já bych chtěla právě taky hortenzie, svatbu máme v květnu a rostou až od června. Tak by mě právě zajímalo kolik stojí mimo sezónu. Díky za odpověď ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarinka29 To se asi dozvím za týden ve čtvrtek, přesnou cenu nevím, ale se všemi kytkami bychom se měli vejít do 3500,-, písnu, až se to dozvím...Ale z modrých kytiček vyjde hortenzie ještě docela dobře cenově, alespoň to mi říkala květinářka...Například pivoňky vyjdou mnohem dráž...
Odpovědět
Profilova fotka
Milé dámy, tuhle kytku jsem měla možnost vidět na svatbě celý den...doufám, že to hortenzie jsou.
Odpovědět
@sarinka29 oni nekvetou od cervna....jsou na trhu porad (i ted) ale jsou drahe a tak je kvetinarky ted neberou....mam svatbu taky v kvetnu a bdu mit taky hortenzie....
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jsou cerstve, tak ten den vydrzi v pohode :-) trosku nam ale zavadla kvitka v manzelove korsazi, jak tam nebyl stvol. Jinak pokud chces modrou, tak modra se docela casto vyskytuje ve spouste odstinu. Fotky mam v albu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Obnovuji diskuzi :) Moc moc moc moc moc bych si přála hortenzie, ale květinářka mě od nich zrazuje. Prý není problém objednat je i mimo sezónu, ale horší je to s výdrží. Jednou je použila na svatbu a hned po obřadu vypadaly kytice prý povadle a unaveně. Od té doby se jim vyhýbá, ale jestli na nich trvám, tak mi vyhoví... Máte nějaké nové zkušenosti? Raději je oželím, než mít škaredou kytici, ale v diskuzích tady převládají pozitivní ohlasy, tak mám aspoň jiskřičku naděje... :)
Odpovědět
@magdalenatomkova Ahoj ja mela kytku z hortenzii ( foto v albu ) a vydrzela cely den ale nevim jak dlohou po svatbě házela jsem ji .Jinak jak bylo napasno vise u manžela v klope moc nevydrzela:)
Odpovědět
@magdalenatomkova i ja měla hortenzie a byly nádherné, ještě jsem si kvetinovou.vyzdobu vezla.domů :-)
Odpovědět
@magdalenatomkova Měla jsem hortenzie v září. Zvadla druhý den, protože jsem ji zapomněla dát do vody. Ale jinak byla nádherná a vydržela obřad i focení, na hostině byla ve vodě ;-)
Odpovědět
@ttm Oooo, bez vody (skoro) do druhého dne? Myslím, že je rozhodnuto... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja měla svatbu 3.9., v kytici jsem mela velkou hortenzii, ve vodě vydržela až do 11.9....ted ještě zkouším sušit:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@magdalenatomkova Na své vlastní svatbě na konci května (před pár lety) jsem měla kytici z modrých hortenzií a bílých pivoněk. Vydržela v pořádku :-)
Odpovědět
@svatbaspribehem Dámy, vy mě těšíte. Ještě o tom s floristkou podebatujeme... Ty hortenzie jsou prostě nádherné.
Odpovědět
Profilova fotka
S hortenziemi je ten problém, že jsou hodně citlivé. Stačí, aby byly docela krátce na teple nebo bez vody a pak jim stačí chvilka a ty lístky se zkroutí, už jsem viděla i hortenzii zvadlou během dvou hodin. Problém je, že ten problém s manipulací se může stát ještě předtím, než si květinářka ty květy ve velkoobchodu koupí, proto se jim hodně květinářek spíš vyhýbá. Ale dobře ošetřené hortenzie naopak vydrží dlouho a i po uschnutí zůstávají krásné. Je to trochu loterie.
Odpovědět
Profilova fotka
Lepsi foto bohužel asi nemam
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?