Svatební kytice v HK

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat,zda máte některá zkušenosti s květinovým studiem Vital v Hradci Králové? Jaké mají ceny a zda byla spokojenost? Díky :-)
Odpovědět
@pindruse83 Dobrý den, pokud jste si ještě nevybrala floristku, můžeme Vám nabídnout i naše služby :-)
Odpovědět
Ahoj, tohle květinářství (Vital) si hrozně pochvaluje švagrová - nechává si tam dělat kytice pro všechny příležitosti a svatební jí dělali též - byla moc spokojená. Ceny bohužel nevím, ale prý to často dělá tak, že řekne cenu a květinářka jí udělá kytku na základě této ceny. Zároveň varuji před květinářstvím ve Futuru - moje svatební kytice byla odtamtud, dopadla příšerně a byla jedinou skvrnkou na jinak vyvedeném svatebním dni.
Odpovědět
Ahoj, měla jsem kytici od nich. Bylo to až naše druhé květinářství, které jsem si vybrala poté, co jsem jinde kvůli nespokojenosti zrušila rezervaci, takže jsme z nedostatku času komunikovali jenom po emailu a v tom byla situace trochu nestandartní. Květiny byly samy o sobě krásné, ale neodpovídaly obrázkům, které jsem jim zaslala jako vzor. Věřím ale, že pokud by ses s květinářkou sešla osobně a naprosto přesně popsala, co chceš, tak bys byla spokojená.
Odpovědět
ahoj mela jsem svatebni kytici od nich. Kombinaci z velké části orchideje a k tomu pár růží a červené karafiáty. Kytice byla nádherná i dlouho vydržela. Cena byla ale pekelná- možná i proto, že byl červen a prý v té době jsou orchideje drahé , tahali je až kdoví odkud. Jinak s uvázáním a celkovým vzhledem spokojenost.
Odpovědět
A máte někdo prosím zkušenost se svatebním a květinovém centrem v HK? Co se týče květin..
Odpovědět
@xsedmikraska já mám od nich objednáno, ale zkušenost nemám, uvidím až jak to dopadne.... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?