Svatební kytice v Bučovicích, Slavkově u Brna. Poraďte

Nazdárek, potřebovala bych poradit dobré květinářství v Bučovicích nebo Slavkově!!??nemáte někdo zkušenosti??
Odpovědět
ahoj já mám dobré zkušenosti s květinářstvím v bučovicích. dělají tam hrozně šikovné holčiny. je to mezi zámkem a náměstím. pokusím se sehnat kontakt jestli budeš chtít. budu si tam nechávat dělat kytičku ;-)
Odpovědět
Tak na toto květinářství jsem si myslela ;-) slyšela jsem nato docela chválu,ale osobní zkušenost s tímto květinářstvím nemám. Viděla jsem ale od nich pár svatebních kytiček a musím uznat, že byly hezké. vím jen, že si holky trochu stěžovaly, že se jim netrefily tak trochu do barvy (barva růží byla rudá, chtěly mít světlejší atd.),ale já si osobně myslím, že to jsou už více méně maličkosti, pokud se to výrazně neliší od představy nevěsty.Jakou budeš mít kytičku?
Odpovědět
Já myslím, že jsou fajn. nechávám si tam dělat kytičky pro různý příležitosti a vždycky jsem byla mile překvapená. jinak já bych ráda kytičku lilie a růžičky bílé + něco zeleného. Tady se snad barva nezkazí :-D nemám ráda oranžové a další "křiklavé" barvy, které mi ani nesluší, takže chci bílo -zelenou svatbu. takovou jednodužší.nejspíš tam vezmu i obrázek. :-) a co ty? vidím, že máš svatbu ve stejný den?!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Holky, tak já se taky přidám jestli se budeme teda bavit o stejném květinářstí, v Bučovicích to za fontánou směrem jak se jde na nádraží...Jsem tam vždycky strašně spokojená a jednou až se budu vdávat určitě nechám vázat kytičky tam...Protože pracuji v Brně a vždy jsem nakupovala kytky jen tady dokud jsem se nedozvěděla o tomto květinářství myslím že mají i bezkonkurenční ceny ;-)
Odpovědět
ano, ano to je ono :) ve slavkově žádné takové květinářství neznám. zase až tak hezký kytičky jako ty holky nedělají .. si myslím. chtěla bych se s nimi poradit i o kytičkách na stůl a nějakou do vlasů. uvidíme jak pochodím. ale myslím, že jsou profesionálky, tak to zvádnou levou zadní. :-)
Odpovědět
Jéé, tak to budou mít holky teda asi fofr, chystat kytičky na svatbu ve stejný den :-N Koukám, že naše kytičky, budou podobný ;-) přemýšlím taky nad liliemi,ale budu tam muset dát nějakou oranžovou růžičku (obrázek jim tam asi taky vezmu)...ale převahu by měla mít bílá a zelená.Jinak svatební hostinu budeme mít pravděpodobně taky bílo-zelenou.Tato kombinace se mi moooc líbí a hlavně není tak okoukaná jako třeba vínová atd. 8-) Jinak ve Slavkově je prý dobrý květinářství na Brněnské.Viděla jsem od nich i kytičky,jsou krásné,ale připadají mi takové...chybí mi tam prostě šmrnc ;-(
Odpovědět
Se slavkovem tedy nemám takové zkušenosti, možná jen s květinářstvím co je na náměstí směrem k zámku. ale tam nám dělali kytku s párkama a klobáskama k narozeninám. :-D tak to bylo výborné. ale jinak chodím do osvědčeného krámku. jak květiny tak i hostinu chci mít v zeleno bílé barvě. tak snad se to bude líbit :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Existuje ještě v Bučovicích to květinářství? nebo někde v okolí? Slavkov? Křenovice Magnolia už vím, že mají dovolenou v mým termíně? takže tam nic.
Odpovědět
ano v bučovicích to kvetinarství porad funguje a porad delaji hezky kytky :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, Pokud by jste měla zájem, tak do Slavkova jsem schopná květiny dovést, je to od Brna kousíček, vozím tak i větší gratulační kytice na objednávky. Před tím stačí jedna návštěva u mě na květinářství v Brně - na domluvu, rady co a jak a i na dobrou kávu :-)) Mrkněte ke mě na stránky Pěkný den, Jana.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?