Svatební kytice pro alergickou nevěstu?

Profilova fotka
Přečetla jsem si pár diskuzí na téma umělá nebo živá svatební kytice já bohužel jako alergik nemám na výběr a tak mě i trochu mě mrzí příspěvky jako " ježiši, umělou nikdy, to je strašný... " apod. No, než být u oltáře s opuchlým obličejem, nudlí u nosu a poprskanýma svatebčanama, budu muset vymyslet variantu pro alergiky ;-) Proto bych byla ráda za tipy na nějaké fajnové a šikovné floristky i nefloristky, které mi vyrobí(uvážou) svatební kytici, ať už z květů pěnových nebo sušených nebo ... Předem moc děkuju za odpovědi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja rekla floristce na co vim,ze mam strasnou alergii at v zadnym pripade nedava danou kvetinu do zadny vazby a dekorace. Jinak krom jedny kytky jsem vsechny uz ozkousela a nejak vyrazne mi nevadily ale stejne si budu brat rano prasek a jeste hodim jeden pro jistotu nekomu do kabelky :-)
Odpovědět
Ahojky, mrkni na www.svatbysandra.cz, je tam krásná kytice na objednání ze saténových stuh, udělá ti ji do barvy svatby. Já nejsem alergik, ale tak strašně se mi líbí, že si ji budu brát ;-) A také si ji chci nechat na památku.
Odpovědět
Profilova fotka
Kytku jsem si delala sama z umelych kvetu.... ejsem alergik,ale chtela jsem ji mit pripravenou dopredu a nestarat se o to v den svatby,navic ji mam schovanou.....dost lidi se na to netvarilo,ale nakonec primo v akci,ten kdo nevedel ,nepoznal ze je umela .Kdyztak mam foto v albu.
Odpovědět
Hledej na Fleru, tam jsem před svatbou viděla několik krásných kytic (i když bohužel také dost drahých).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím svoje služby, podívejte se na moje stránky.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkná kytice se nechá udělat i z umělých květin. Já bych začala dotazem u nějaké lokální floristky v tvém okolí. Určitě dokáže vymyslet pěknou kytici i umělou. nebo si hoď do google obrázků vyhledávání "umělá svatebni kytice", najdi si nějakou inspiraci a tu pak ukaž tvojí floristce ...
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud byste mela zajem a libila se Vam ma prace, kytici rada uvazu podle Vaseho prani. Zdravim z Rozkvetle dilny.
Odpovědět
Profilova fotka
Co třeba nějaká taková ? všechny jsou umělé.... http://www.fler.cz/zbozi?ucat=187754
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?