Svatební kytice - pěnové, dáte mi tip na výrobce?

Ahoj nevěsty, prosím, dáte mi nějaké typy na výrobce pěnových svatebních kytic? popř. máte i reálné fotky? Chtěla bych hlavně ověřené prodejkyně, abych nenaletěla. Moc děkuji :)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/katalog/firma/...
Odpovědět
Profilova fotka
já si objednávala pěnovou kytici růžiček od lioness tady na beremese a ještě doporučuju práci uživatelky pet23 (naprosto souhlasí s fotkami) A ta cena je taky skvělá :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já objednávala pro sebe kytici, vývazek pro ženicha, náramek pro svědkyni, 2 kytičky pro maminky a ještě budu objednávat výzdobu na auta.Vše v jednom stylu,mám bílé pěnové růže. Nejen že je paní neskutečně rychlá,vše udělala přesně dle mých představ,co jsem si vymyslela,ještě ten den měla a navíc za bezkonkurenční cenu. Na fler má přezdívku Mass :-)
Odpovědět
@macice Doporučuji svatebnirajbarbucha. Je tady na beremese.cz. Mám od Barči svatební kytici i korsáž, přesně podle mého přání. Úžasná a milá komunikace.
Odpovědět
@re_reserved : můžeš mi do zprávy napsat, kolik si platila a nějaké podrobnosti? Dodání a tak? :-) děkuji moc.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@re_reserved, prosím tě mohla by jsi poslat do zprávy na kolik tě to všechno vyšlo a popřípadě fotku kytiček?uvažuji, že by jsem si nechala od paní také udělat.ale na fleru těch kytiček moc nemá :-| .moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pěkné dělají také tady... www.kvetinarstvi-brandys.cz a jsou i na fléru
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?