Svatební kytice, Pardubice, Přelouč, Heřmanův Městec

Profilova fotka
Ahojda, nevíte někdo nějaké květinářství v okolí Pardubic, Přelouče či Heřmanova městce. Ráda bych našla kompromis mezi cenou a kvalitou. Jinak Vaše rady a připomínky mi pomohou vybrat. Děkuji :-)
Odpovědět
My budeme mít květiny z Rábů u Pardubic. Je tam takové zahradnictví a květinářství a mají super ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Blehovsko Chrudim - to už je kousek tam odsud :)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít kytky z Lázní Bohdaneč - Květinářství Vlasta a Dita Sekyrkovy (za autobusovým nádražím). Cena dohromady o cca 2500,- míň, než v Pardubicích.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuju za infomace, všechny Vaše nabídky omrknu. Pardubice mi přišly také drahé...:-( Dva tisíce za kytičku z tulipánků se mi zdá mooc. 8-) Doufám, že bych se s kyticí pro nevěstu vešla do 1000Kč a celkem bych do květin chtěla dát asi tak 2500Kč ale vůbec nevím zda je to vůbec reálné.... :-N Moooc díky
Odpovědět
Profilova fotka
@tynaj - tak záleží co chceš a z jakých květin. Já mám kytku z růží - budou objednávané z holandska, velkokvěté červené - 1 ks stojí 45 a do kytky jich půjde minimálně 15, ale spíš ke 20 + eucharis na ozdobu + "mikrofónek" aby to šlo uvázat a nemělo to tlustý stonek (abych to vůbec mohla držet)... paní říkala, že to bude max. 1500,-. My máme květiny spočítané na cca 4000,- Kč s tím, že ale mám vše z těch růží. Kdybych si vybrala jiné květiny, tak by to bylo asi levnější...
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chces tulipany v srpnu, tak se da cekat, ze cena bude vyssi.
Odpovědět
Profilova fotka
hmmm já jsem si říkala, že to bude asi málo...:-D No, a s těmi tulipány, je to právě v srpnu trošku problém. A ještě k tomu bych chtěla fialové a ty moc nemají, takže se asi mrknu po jiném typu kytičky. A rozpočet na kytky musím zvenout.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrz_lina děkuji moc za představu, na kolik mě to asi vyjde....
Odpovědět
Profilova fotka
@tynaj na tom Blehovsku v Chrudimi dám za svojí kytku 1000,- bude to mix všeho možnýho a pak k tomu teda dávám jen jeden květ mamkám a babičkce + jedna korsáž a to bude za 500,- , takže za kytky dám 1500,- teda slečna se ptala kolik jí na kytky dáme a tak jsme to spolu probraly a shodly jsme se na týhle ceně. Slečna je přájemná a dá se s ní domluvit na spoustě věcí, nehledě na to, že ¨krásně váže :)
Odpovědět
Profilova fotka
@tlap.ka Moc děkuji, mrknu se jak je to daleko, zda se nám to vyplatí, ale jinak supr cena, takovouhle jsem nějak měla představu:-) A když je to ještě k tomu příjemná slečna, jenom lepší. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tlap.ka Ještě se zeptám je to tohle květinářství? Zahradnictví – Petr Mikan Blehovsko Chrudim 2 537 01
Odpovědět
Profilova fotka
@tynaj není zač :) mám tady navštívenku na tu slečnu, takže kdybys chtěla, tak jí můžeš zavolat - Bc.Marie Mikanová 775 357 252 a nebo se s ní dá konzultovat pres mail - mariemikanova@seznam.cz jinak v zahradnictví mají vyfoceno spoustu kytek, ale mně žádná nezaujala natolik, abych řekla tu chci, pak si ke mně slečna sedla a povídaly jsme si a tak to nějak vyplynulo. Teda popravdě vůbec nemám tucha, jaká ta kytka bude, jen vím, že bude zeleno, bílo, smetanovo žlutá :) bude překvápko :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@tynaj jo jo, byla jsi rychlejší :)
Odpovědět
@tynaj ahojky. Taky budu mít tulipány, miluju je, takže nechci nic jinýho :-) Jediný co má přítel zařídit je právě kytka, tak doufám, že ho napadne se poptat, zda budou mít v červnu tulipány normálně, nebo jestli se musí objednat. Dostávám je průběžně celý rok, takže doufám, že to nebude problém. Zrovna na den žen sem je dostala a ještě dnes je mám ve váze :-) Tulipány se opravdu dají sehnat furt, jen se někdy musí přímo objednat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo no taky jsem je dostala, dají se sehnat, akorát fialový moc nejsou, a prý mají dvoje květenství na jaře a na podzim, mimo sezonu se dají objednat z holanska, ale jsou dražší, to už mám zjištěný. Jinak v supermarketech bývají jako ta kytice taky skoro pořád, tak doufám, že by to nebyl zase až takový problém. :-) Jinak moc děkuji tlap.ka je to ono:-) Mrknu nato.
Odpovědět
Moje svatební kytička by v těch Rábech měla vyjít kolem cca 600 Kč. Budou tam růže. frézie a pak ještě takový zelený nevím co...nějak jsem zapomněla ten název :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Kdyby měl někdo zájem o květinovou svatební výzdobu, Přelouč a okolí tak mail. BAHNIKOVA.JANA@seznam.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?