Svatební kytice Ostrava - Frýdlant n. Ostravicí

Dobrý den, je tady nějaká šikovná floristka, která by mohla udělat na svatbu 21.9.2019 ve Frýdlantě nad Ostravicí takovou kytici? přikládám fotku... jsme z Ostravy, ale svatba je ve Frýdlantě, takže není problém i okolí Frýdku - Místku, Ostravice atd ... jednalo by se o kytici pro nevěstu, maminku, korsáž pro ženicha, náramek pro svědkyni a jednu dlouhou vazbu na stůl + nějaké kytičky do váziček na stůl.... Děkuji za nabídky
Odpovědět
Já budu mít taky svatbu ve Frýdlantu nad Ostravicí. Domluvila jsem se s květinářkou v Květiny Kaňáková (najdeš na FB). Paní vypadala ochotně a nic nebyl problém.
Odpovědět
Mám sice svatbu v Ostravě, ale určitě můžu doporučit květinářství Diana. Jsou tam úžasní, strašně ochotní, milí a rádi vždy vyjdou vstříc. Všechny kytky, které jsem si tam nechala dělat, byly nádherné a cena moc hezká oproti jiným. Nechávám si u nich dělat svatební kytici a už se strašně moc těším :)
Odpovědět
@eset01 Moc děkuji za tip, s paní už jsem domluvená :-) nemáš i nějakou kadeřnici a kosmetičku? :-)
Odpovědět
Měla jsem kontakt na místní Kláru Lepíkovou (na FB Make-up artist Klára Lepíková). Nakonec jsem domluvená s Petrou Grézlovou Make-up&Hair z Ostravy (taky na Fb). Sice bude navíc chtít cestovné, ale přijede mi na místo a dělá make-up i vlasy. Jsem s ní domluvená, že zároveň upraví i mamku a svědkyni.
Odpovědět
A nebudeš mít náhodou taky svatbu v RS Budoucnost? :-)
Odpovědět
My měli svatbu taky ve Frýdlantu a taky jsme z Ostravy, kde jsme se i chystali. Kytky jsme měli od I-kvetiny.cz a paráda, dovezli nám je ráno až domů, cena taky super :-)
Odpovědět
@eset01 Nee, máme obřad ve Frýdlantě a hostinu v Pržně :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?