Svatební kytice - Ostrava

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, máte nějaké doporučení na dobré květinářství nebo přímo floristku v Ostravě? Našla jsem tu jen jednu historickou diskuzi :-) proto tahle nová :-). Budu chtít kytici pro sebe, maminky, náramek pro svědkyni, házecí kytičku a korsáž pro ženicha a svědka. Ve většině květinářství mají buď předem dané svatební balíčky nebo pevně dané ceny kytic - což já třeba osobně moc nechápu, a já bych dala přednost trošku osobnějšímu přístupu... Nějaká dobrá zkušenost? Děkuji.
Odpovědět
1
2
Ahoj za mě zkušenost s květinářství Diana v mariánských horách... nevazali jsme kytku na svatbu ale kolegyním do práce a babičce ke zlaté svatbě... reknes cenu do kolika si to představuješ a rozebírají s tebou jak kytici můžeš mít... vždy kytice byla nádherná😉 vím že tam vážou i hodně svatební a jezdí tam lidé z celé Ostravy a navíc kytice vždy dlouho vydržela a cena byla oproti jiným co znám o třetinu levnější😉
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji, ty už mi někdo doporučoval, asi bude stát za to tam zajít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky hledam :) hlavne nekoho s modernejsim stylem, nelibi se mi ty kytky typu leskle listy a koralky na snure... a taky s alespon trochu vetsim vyberem kvetin i v lednu. planuji se jit tento tyden podivat do kvetinarstvi u kina luna, pak jsem cetla o necem na mosnove a jeste me na netu zaujali anemone flowers.. pak muzu dat nazor, kdyz se tam pujdu podivat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bbubble jéé super, budu ráda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nevestazostravy tak dnes jsem byla v kvetinarstvi v Lune a uplne ze vubec :D pani se me cely cas snazila zbavit, chtela jsem se zeptat jake kytky atd by byli dostupne v lednu.. tak ze netusi, strcila mi nejaky katalog s kyticema snad z 90.let, vubec nic mi nerekla, na moje slozite vysvetlovani barevnych odstinu, tvaru a typu kvetu ktere bych chtela si nakonec napsala na papirek bordova+bila a chtela po me rovnou slozit zalohu :D nakonec vytocila na telefonu sefovou, kterou mi beze slova podala a ktera byla podobne sdilna, jedine co jsem z ni dostala byl jeji mail at ji poslu obrazky. takze za mne urcite nee, hledam dale :)
Odpovědět
Dobrý den, já jsem rovněž z Ostravy a kytici si nechávám dělat od slečny Lucie z Mošnova, dostala jsem na ní výborné recenze, a proto jsem se za ní rozhodla vydat osobně. Byla jsem nadšena osobním a lidským (přátelským) přístupem. Pečlivě mě vyslechla co chci a co rozhodně ne...Jsem moc zvědavá na sobotu a pak Vám mohu dát více recenzí...ale za mě už tím přístupem super.....
Odpovědět
Já jsem byla moc spokojená s paní Dagmar Nováčkovou :) .. Všechny kytky od ní byly perfektní! Sehnala mi i pivoňky, se kterými byl jinde problém..Navíc byla moc milá a ochotná :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky musím doporučit paní Nováčkovou ;-) Dělala nám na svatbu všechno - kytice pro mě, maminkám, korsáže, na stoly v restauraci, na auta. Všechno bylo moc krásné, přesně podle představ :-) domluva byla na 1, souhlasím, že je moc milá a ochotná. Navíc má i plno dekorací (svícny, vázičky, běhouny na stoly, apod.) na zapůjčení a celou svatební tabuli nám v restauraci nazdobila a neměli jsme s tím žádné starosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nevestazostravy Doporučuji květinářství v ostravě Výškovicích u zastávky Nové Výškovice vedle zdravotnického centra a nebo mají ještě pobočku na Kino luna u Billy. Opravdu super přístup a cena :-) měla jsem kytici za 1000 Kč a jinde mi vypočítali cenu 1800 a výše. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alsae přidala bys pak fotky kyticek?
Odpovědět
Profilova fotka
@stakary o te pobocce u Billy prave pisu par prispevku vyse, u me teda uplne opacna zkusenost :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já doporučuju Verixlenka http://www.beremese.cz/catalog/vendor... Byla jsem maximálně spokojená, jak s cenou, kvalitou, krásná kytice i perfektní přístu. Hrozně sympatická holčina z Ostravy. :-)))
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@clarkaa večer nějaké fotky přidám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bbubble v mém albu jde i vidět kytice kterou mi uvázala :-) Na té Luňě jsem nebyla takže nevím jak to funguje tam možná záleží na koho narazíte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě taky určitě Lucie Brusová - Květiny Mošnov. Jak píšeš, tak jsem taky měla ke kytičce ještě 4 náramky a to pro maminky, svědkyni a nejlepší kamarádku, dále korsáž pro ženicha, čelenku do vlasů (viz moje album) a kytici + ještě několik kytek, které jsem použila do košíčku pro malou družičku na házení a taky na dort a cena byla 1870,- Přeji dobré pořízení!
Odpovědět
Profilova fotka
Holky moc děkuji za tipy :-) :-) jste nejhodnější. Určitě přihazujte další a klidně i fotečky - nejen pro mě, ale i pro další nevěsty :-) :-). Já přihazuji favorita číslo 1 - takhle by vypadala moje vysněná svatební kytička.
Odpovědět
Profilova fotka
@clarkaa květiny od p. Nováčkové
Odpovědět
Profilova fotka
@alsae tak ty jsou super! Líbí se mi pivoňky plus třeba sukulent. At to neni typicky nacancane ale něčím rozbité. Můžu se zeptat jak to cca vycházelo finančně? A kdy jsi začala kytky objednavat, jak moc dopředu. Díky moc 😃🌼
Odpovědět
Profilova fotka
@alsae p.Novackova super, koukala jsem i na stranky a parada! konecne nekdo u koho si nereknu hruza, pripadne nic moc ale mozna by zvladla alespon neco podobneho :D hned jsem ji psala, a taky by me zajimalo jak to u ni vyslo financne..
Odpovědět
Profilova fotka
Ted jsem taky koukala na stranky pani Novackove.. krasa :-) ceny by me taky hodne zajimaly :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@clarkaa @bbubble květiny jsem s ní zařizovala asi měsíc před svatbou, původně jsem chtěla z jiného květinářství, ale na poslední chvíli jsme to museli změnit. Ale naštěstí ještě měla v tom termínu volno ;-) Cena se hodně odvíjí od druhu květin, ale vždycky se to dá domluvit, aby byla podle možností. Nás to nakonec vyšlo (kytice pro nevěstu, maminkám, korsáž ženich,svědek, svědkyně, na auta, pod prstýnky, květiny do vlasů, na dort, výzdoba restaurace-květiny, dekorace, ubrousky) i s naaranžováním na cca 7500. Bylo to víc než jsme původně počítali, ale nelituji toho. Domluva byla super, květiny byly krásné a neměla jsem žádné starosti s chystáním v den svatby ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A jak dlouho dopredu chodite zamlouvat a domlouvat svatebni kytice.. mam pocit ze vsechno cim driv tim lip. Ted me treba odmitla cukrarka na dort, ze uz ma rezervace do konce zari 2017 =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Super paní Nováčková je u nás vedle ve vesnici, super. Už jsem ji psala svou představu. Tak snad to vše vyjde
Odpovědět
Profilova fotka
@clarkaa určitě se domluvíte, já ji taky řekla svojí představu a hned jsme se pochopily :-) já ji měla přímo ve vesnici, jsem z Bělé :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@alsae ahaa ja jsem z Krmelina a do Bělé jsem chodila tančit 16 let 😄 a nevím co tam jsou za poklady
Odpovědět
Profilova fotka
@nevestazostravy Taky jsem měla do růžova :-) a ve stejném stylu i na stoly :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanulinkaaa krasnaaa, tak bych si to predstavovala.. nic preplacaneho, ale vyrazna.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a kdy se vyzvedává svatební kytice? Den předem nebo až ve svatební den? Moc děkuji za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@novara6591 urcite ve svatebni den, myslim ze vacsinou ju vyzvedava zenich a donesie neveste:)
Odpovědět
Profilova fotka
@alsae mate prosim stranku na pani?diky
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?