Svatební kytice orchideje + frézie, zkoušely jste to?

Holky, chci kytici z frézií, ale líbí se mi i orchideje. Nezkoušela jste některá tuto kombinaci??? Třeba orchidejky uprostřed a dokola frézie??? Žádné jiné druhy, jen tyto... Díky
Odpovědět
@basol Viděla jsem na obrázku u květinářky a bylo to moc hezké. Jen bych nevolila tuhle tvou symetrickou vizi. Tam to bylo namícháno.
Odpovědět
Schvalne jsem si nasla nekolik obrazku na google a prijde mi, ze se v tech freziich ty orchideje "utapi" (hlavne pokud jsou oba druhy bile; se zelenymi, ci ruzovymi orchidejemi to vypadalo o trochu lepe). Osobne se mi vic libi samotne frezie, nebo samotne orchideje. Pokud bys chtela jejich kombinaci, tak bych jeste nejake velikostne trochu odlisne druhy kvetin pridala.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý deň, určite je možné skombinovať orchideje a frézie. Odporučila by som Vám použiť jeden druh kvetu trochu viac tónovanejší napríklad vo farbe svadby. Taktiež záleží od druhu orchidei a tvaru kytice. Určite by sa k fréziám hodili jemnejšie druhy orchideí a nie priveľmi mäsité ktoré môžu pôsobiť priveľmi tažko a hrubo.
Odpovědět
barva žluto bílá holky :-)
Odpovědět
@buldok klidně namíchat... jen bych to chtěla vidět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Trochu inšpirácie, do previsu som by som dala len phalaenopsis a frézie do guľatej kytice by som ako podklad na (ktorom bude nadložená orchidea) použila napríklad biele rúže alebo biele karafiáty, hortenzie. Dájú sa použiť, biele frézie, biely phalaenopsis zo žltým stredom, poprípade celý žlto-pastelový phalaenopsis, alebo žlté frézie a ostatné kvety biele.
Odpovědět
@rosaline jj, přesně taková je představa, kulatá a jak to bude, to je jedno... jen aby to byla kombinace orchidej a frézie. Nic jiného nechci. Moc děkuji!!!
Odpovědět
kdyby se tak daly žluté frésie...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Jednu takovou kytici jsme připravovali, myslím, že je to pěkná kombinace, s mnoha barevnými variantami. Použít lze jakýkoli druh orchideje :-) www.svatebni-kytice-kvetiny tecka cz/images/projekty/velke/projekt1900.jpg
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?