Svatební kytice - luční kvítí, co pokvete v červnu?

Profilova fotka
Ahojky je tu některá taky takový blázen která chce svatební kytici z lučního kvítí? Co vubec na konci června pokvete a neposečou nám to zemědělci na seno?
Odpovědět
1
2
Ahoj - nejsi blázen, toužím po kytici lučních květů, ale v dubnu ještě nebude louka rozkvetlá. Řeším se svojí květinářkou co uděláme jako náhradu..A.
Odpovědět
Profilova fotka
@dooriska @aljirov třeba tady nevěsta měla kytku, která na první pohled byla v lučním stylu a přece v ní luční kytky nebyly (luční kytky taky rychle vadnou) http://www.beremese.cz/fotoblog/huber...
Odpovědět
@avano Díky za info.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se taky bála, že nevydrží. Posílám ukázku luční kytice uvázanou v květinářství :-)
Odpovědět
Profilova fotka
gratuluji ke svatbě. Pozor pak na výběr šatů, aby ladily ke kytici z lučního kvítí. Poraďte se s květinářkou. Dnes existuje mnoho přípravků, které kytici tzv. zafixují a kytice vydrží, ikdyž je z tzv. lučního kvíttí - výběr korsáže pro ženicha.
Odpovědět
Profilova fotka
šaty jsem zvolila bavlněné,lehké a jednoduché. Nechám je ještě podšít krajkou aby byly delší + bolerko také z krajky a učes se mi nejvíce zatím zamlouvá tento. Celou svatbu chci mít takovou jak to nazvat. Pohádkovou. Neco jako kdyby se vdávala víla =D spousta květin,svíček ale přesto ne nic drahého a honosného...
Odpovědět
Profilova fotka
Velmi pěkné šaty a účes ještě hezčí, vše k sobě ladí. Mohu se zeptat na místo obřadu? Posílám Vám ukázku velmi nízkorozpočtové svatby, která měla kouzlo - byla to podzimní svatba, pod pergolou a vše přírodní - jen jsme zachovali bílé ubrusy, slavobrána z větví břízy a květiny a hodně svíček ve sklenicích od okurek, dále Vám posílám ukázku z další svatby - luční kvítí.
Odpovědět
Profilova fotka
@aljirov take jsem po ni minuly duben touzila a kvetinarce se povedlo splnit mi prani vyborne, mrknin se mi schvalne do alba na kytku :) (neumim to vlozit :( )
Odpovědět
tady jsem našla pěknou fotku http://svatba-stylove.cz/produkty/eco...
Odpovědět
Profilova fotka
pokud neni květinářka líné, tak poměrně snadno něco vymyslí. Luční kytičky jsou většinou drobnější skupenství kvítků na jednom stonku. Plus pár individualistů typu kopretina (ty jsou ale stejně spojené kořenem). Příklad: kopretiny existují i vyšlechtěné přímo do vazeb, nebo je lze jednoduse nahradí chrysamtéma tuším "Superbum Snow Lady", případně vhodná gerbera nebo astra; Anemonky připomínají vlčí mák, hodně se vyvazujou do kytic bílé s namodralým středem, ale existují v červené a dalších barvách; frézie připomenou zvonky nebo lučního bramboříka, jsou ve spoustě barev; chrpy zastoupí cokoliv modrého a zubatého - třeba obarvená jiřina nebo karafiát, případně kvetoucí česnek (spíš do fialkova), nebo květinářka už bude vědět co; ještě bych to doplnila žlutýma kouličkama kraspedie (craspedia) a nějaké ty výpňové trávy apod. mají všude, příp. se dají využít i nějaké slamněnky a jim podobné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ale nejsem květinář, to je jenom moje představa kytičky a případné náhrady
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, znám paní, která aranžuje z lučních květů dle Tvých představ s originálními nápady, :-) v okolí Prahy snad i s dopravou zdarma. Kontakt můžu poslat vnitřní poštou.
Odpovědět
Profilova fotka
@dooriska Ahoj určitě blázen nejsi. Já si chci taky udělat kytici z lučních květů maximálně do toho zkusit něco koupeného přidat.
Odpovědět
Profilova fotka
@dooriska Nejsi blázen, já díky obřadu na louce budu mít také něco ve stylu luční kvítí a už se těším jakou mi kámoška vytvoří ;-) ;-) :-D :-D Něco v tomto stylu......
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební inspirace na kytice v "lučním" stylu :-)
Odpovědět
@gluminek Mohu také poprosit o kontakt na tuto paní? Jsme od Mělníka a chtěla bych kytici "z lučního kvítí". Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dámy dle posledních infomací už v červnu by měli být dostupné kopretinky .....k vazbě ..
Odpovědět
@jirina82 Ahoj, ju samozřejmě..dej mi na sebe mail, pošlu Ti kontakt plus fotky ze svatby mé kamarádky, abys měla představu...Vytvoří Ti na Tvé přání jakýkoliv návrh, a z lučních květů tvoří nejraději sama je taková víla.. :-) Bude mi také dělat kytky na svatbu, ovšem nikoli luční, ale exotické, nejsem moc vílí typ.... ;-)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/fotoblog/romy1... http://www.beremese.cz/fotoblog/romy1...
Odpovědět
Můj e-mail: jira.urbik@centrum.cz. Díky moc. Nevím, jestli jsem vílí typ, ale budeme mít obřad na zahradě, tak aby to ladilo:-)...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@gluminek ahoj, můžeš mi prosím poslat kontakt na tu paní, co aranžuje z lučních květů? Ráda bych měla jen květiny z přírody, ale sama si netroufnu kdytici udělat.... svatbu máme za 14 dní :) moc díky!
Odpovědět
Dobrý den, první svatební kytice, kterou jsem v životě dělala byla z lučního kvítí - den před svatbou jsme běhaly po loukách a zahradách u nás na vesnici a trhaly a trhaly - svatba pro 150 lidí v lučním stylu :-) Ještě že všechno květlo :-) Co se týče lučního kvítí - to opravdické z louky trháme vždy 1 den před svatbou - máme na to vysetou tzv. luční směs na naší zahradě :-) Je totiž pravda, že pravé luční květiny jako zvonky, kohoutky, kopretinky... poměrně rychle vadnou. Ale naštěstí téměř všechny luční kvítky mají i příbuzné vyšlechtěné k větší trvanlivosti a také i s většími kvítky - například zahradní zvonky se vyskytují v bílé, růžové i modrofialové a vydrží opravdu hodně. Stejně tak zahradní kopretiny, různé druhy trav, kontryhel...levandule sice není luční květ, ale do stylu zcela zapadá a má i bílou a růžovou variantu... hezky bypadají i různé miříkovité květiny, které obvykle i dlouho vydrží a dávám je v klidu i do dárkových kytic. Pokud byste měly zájem o nabídku na luční kytici, stačí mne kontaktovat přes www či přes můj profil, ráda Vám vyjdu vstříc. Hezký den Zdeňka
Odpovědět
Profilova fotka
@gluminek ahoj, mohla bych tě poprosit o kontakt na tu šikovnou paní? děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
pro inspiraci jedna červnová LUČNÍ VÍLA :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@dooriska Jeee presne takove saty bych chtela! Neni lehke je sehnat. Jak se vydarila svatba?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
ahoj, k lučnímu kvítí jsem narazila na Loukykvět (https://www.loukykvet.cz). vypadá to, že dělají i svatby https://www.loukykvet.cz/svatby. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Chtěla bych Vás poprosit o radu, chystám svatbu na červen a představovala bych si svatební kytici z tulipánů v kombinaci s levandulí. Chci se zeptat, zda je reálné tuto kytici vytvořit v červnu?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@gluminek Dobrý den, mohla bych, prosím, poprosit, jestli máte ještě někde kontakt na tuto paní floristku, co váže z lučních kytek? Moc děkuji :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?