Svatební kytice. Doporučíte květinářství v Praze?

Ahoj, příští týden mě čekají schůzky v různých květinářství - aby mi poradili, jakou kytku a zjistila jsem přibližnou cenu... Máte někdo z Prahy pěkné kytky za fakt dobré ceny? Doporučili byste mi někoho? Jsem z Prahy 8, děkuji:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já mám kytici od Floristino Kristino a vyjde asi na 1500, z nesezonních kytek, což je na Prahu super cena, teda aspoň si myslím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vzkaz máš ve zprávě
Odpovědět
Profilova fotka
Floristino Kristino viděla jem její práci, je neskutečně výborná a cena ? uper na to ž je z Pérahy :-) super ;-)
Odpovědět
La Florista váže krásně květiny také o nich uvažuji. Přístup je vždy skvělý a květiny vlastně už jinde ani nekupuji. :-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Toužíte po pohádkové svatbě ? Podívejte se k nám vážeme klasické a netradiční kytice za nízké ceny :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Jungle interiours,Zdenka Cermakova! Nadherna kytka presne podle mych predstav .Vyzdoba stolu ,obradu i aut byla dokonala:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít kytku z jednoho květinářství na Andělu.... na pohled nevypadá nijak moc "nóbl", kytičky, co byly v květinářství sedokonce zdály povadlé...ale svatební kytice, co jsem viděla, byly krásné (na ně si paní květinářka nechá speciálně přivézt kytičky z Holandska..) :-) .... kolik by stála jenom kytice, to nevím... já budu mít- kytice pro mě, pro obě maminky, pro babičku, pro tři družičky, polštářek pod prstýnky, ozdoba na auto, kytice na stůl a tři kytičky do klop (pro ženicha a pro oba svědky..)... a celé to bude stát prý okolo 4 tisíc.... (vlastně 10 kytic + tři kytičky do klop...).. :-) .. kontakt je- Kateřina Havelková, Preslova 3, Praha 5.... (číslo můžu poslat, kdyby měl někdo zájem....)....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem měla kytku ze salónu Bonitas flores od Renáty Kábové, a byla jsem naprosto spokojená!!! 8-) Kromě kytky pro mě a korsáže pro ženicha tam byla ještě korsáž pro svědka, kytička pro svědkyni, mamku, babičku, ženichovu maminku na hrob, dvě kytičky pro malé družičky, výzdoba stolů, kytky do vlasů pro mě a materiál na hnízdečko na prstýnky... Vše za 4 tisíce, kytky přitom přímo opulentní, koukni u mě do alba ;-) Nevím, jestli se sem smí dávat odkaz, tak kdybys nenašla na netu, napiš mi do IP a pošlu ti odkaz ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Vsetky kvetiny sme si nechali viazat u kvetinarky Veroniky Koubkovej, (Kyticky u Verunky, Jugoslavkych partyzanu v Dejvicich). Kvety sme mali rozhodnute uz do predu a to fialove kaly, ale ona ich este nakombinovala s viacerymi odtienmi fialovych kal a tak to vyzeralo velmi zaujimavo. Nechceli klasicky vankusik pod prstene tak nam na to vytvorila podnos vytvoreny z listov a kvetov kal. Naviac moj muz ma rad chilli a tak nam to prave tym este trochu obzvlastnila. Takze krasne kytky a kytice, inovativnost a aj skvela cena. Doporucujeme, nebudete sklamane ☺
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
ahoj, zkusim obnovit dotaz... nemate nekdo tip na kvetinarstvi v Praze nebo okoli (idealne smer zapad), v kterem by za rozumnou cenu byli ochotni nejen pripravit kytice, ale i je privezt cca 60km do mista svatby a tam pripravit slavobranu a naaranzovat kvetiny na stoly? hotelem doporucena floristka si rekla o 13tis. coz mi prijde dost, vzhledem k tomu ze nemam nic nadstandartniho.. dalsim problemem je, ze bydlime v Brne, takze bych vetsinu potrebovala domluvit pres mail a telefon, takze aby v kvetinarstvi pohotove reagovali, odezva floristky na e-mail s tydenni prodlevou mne tedy zatim dokazala akorat vytocit :-/
Odpovědět
Profilova fotka
@martaveg Zkuste Bohunku Smidovou. Aranzuje, dela svatebni kvetiny i navrhy zahrad. A je super sikovna. http://www.facebook.com/#!/modernikyt...
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 letech
zkus www.bloomsbay.cz - celkem fresh přístup. Nebo zkus květinářství ve wine food marketu na Praze 5. Doporučuji.
Odpovědět
doporučuji GreenDecor/GreenGarden.. http://green-garden.cz/ - dělají naprosto fantastické kytky, zásobují se z velké části z vlastní květinové farmy, kytky od dalších dodavatelů vybírá majitelka velmi pečlivě. Komunikace bezproblémová:) na naši svatbu padá jako jasná volba, a to bude muset kytky dovézt skoro 400 km daleko:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Květiny Lucka Klánovice, svatební jsem měla růže s pivońkami, 2xkorsáž, 5x střední kytka pro maminky atd. 5xmalá kytka na výzdobu, okvětní lístky...4300 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli máte rády originalitu - Svazek je tu pro vás :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?