Svatební kytice a květinová výzdoba v boho stylu- Praha

Ahoj, Doporučí někdo, kdo by udělal svatební kytici a svatební výzdoby lehce v boho stylu? Dolní Počernice - Praha. Lazeno do červena. Jaké květiny jsou vhodné na první víkend v srpnu? Dají se sehnat takové ty větší vlčí maky/ anemones? Také přemýšlím o minigerberach, lisianthus..a také se mi líbí frangipani. Má někdo zkušenosti s výzdobou svatebního oblouku jak živými tak umělými květinami? Díky za tipy. Monika
Odpovědět
@mojo78 Anemonka neni vlci mak, ale sasanka. V srpnu urcite nejsou, je to jarni kvetina. Vdavam se v cervnu a kvetinarka mi rikala, ze nebudou k dispozici ani nahodou. Jinak mne dela kytice Kytickarna, holky si tady chvali Svazek, Modrokvet, Loukykvet, Kvetiny od potoka, Kvetinove lahudkarstvi, ty umi vyzdobu z lucnich kvetin.
Odpovědět
Profilova fotka
@mikoi Já opravdu srdečně doporučuji LoukyKvět, ale obávám se, že jsou již zabookované všechny termíny, pokud nemáte svatbu v pracovní den....nicméně zkuste to ;-)
Odpovědět
@mikoi díky za tipy :-) Monika
Odpovědět
Omlouvám se, že se přidávám, ale nemáte někdo tip na něco takového v Ostravě a okolí? Nejblíže jsem našla Kvítí z Lesa a ti jsou z Brna... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pracuji jako soukromá floristka a takovouto výzdobu připravuji běžně. Kromě květin, dodávám i dekorace, osvětlení , v podstatě celý design svatby včetně koordinace. Hodně si dávám záležet na komunikaci s nevěstou a preferuji lidský přístup, aby svatba vypadala tak, jak si novomanželé přejí, bez stresu a v pohodě. Bohužel první víkend v srpnu už mám plný, ale pro další nevěsty posílám pár fotografií. Více z mé práce najdete zde v profilu, nebo na webovkách.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?