Svatební květiny v Brně, poraďte

Ahoj holky, vybouchla mi květinářka a svatbu máme už za 12 dní (18.5.). Poraďte mi, prosím, nějakou šikovnou ne moc drahou v Brně, děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@chavalita Dobrý den, zkouším nabídnout pomoc :-) Tedy pokud nebudete chtít obrovskou květinovou výzdobu, to bych asi časově nezvládla, protože jednu akci už v termínu mám. Pokud budete mít zájem, podívejte se na můj profil i stránky a když budete chtít, klidně napište :-) Hezký večer.
Odpovědět
@spalinda Dobrý den, děkuji za odpověď :). Moc toho nemáme. Mohla byste nacenit tyto položky? Svatební kytice - kala (cca 20 ks) jako na obrázku. 4x malá kytice pro družičky - růže jako na obrázku, bez sysalu a korálků. 2x kytice pro maminky - stejná jako pro družičky, ale místo jedné růže budou uprostřed tři 1x korsáž pro ženicha - kala - malá bez zbytečného zdobení 1x korsáž pro svědka - růže - poupě bez zbytečného zdobení Jako výzdobu svatebního stolu máme nevěstin závoj volně ve váze (to si seženeme sami), ale potřebovali bychom k tomu nějakou vazbu před novomanžele. Děkuji :)
Odpovědět
Vazba v čele by měla být také z nevěstina závoje. Třeba jen "nabíchaná" ikebana
Odpovědět
Profilova fotka
@chavalita Poslala jsem Vám mail do interní pošty. Pěkný večer.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Hezky vážou i tady http://www.kvetinarstvibrno.cz/svateb...
Odpovědět
@chavalita Já půjdu do Rosebud na Veveří. Květiny podle mých představ :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vybrala jste moc pěknou výzdobu :) . Jsme svatební agentura a floristické studio, takže svatební květiny pro nevěsty připravujeme v naši režii, včetně doručení. Také se Vám můžeme postarat i o výzdobu. Můžete se podívat do alba nebo na stránky a pokud budete chtít, zašlu Vám nabídku. I.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?