Svatební květina nevěsty jiná než pro ostatní.

Chtěla bych květinu z bílých kal a konvalinek , stejně tak by měl korsáž ženich, no a ostatním by jsme nechali udělat kaly + chryzantémy, stejně tak by byl zdobený i dort. Ale nevim, jestli to nebude blbý. A nebo máte nějakou radu jak to zkombinovat. Já jsem si samozřejmě zase vybrala jedno z nejdražších na trhu :-| :-) Děkuji za rady
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že to nevadí vůbec :) My budeme mít asi taky jiné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ruzenal Já si dokonce myslím, že ostatní by MĚLY mít jinou kytku než nevěsta, připadalo by mi divné, kdyby všechny dámy měly stejnou... Já jsem měla červené tulipány, moje tříletá družička minikopii mé kytice, ale maminky tuším kombinaci minirůžiček, santinek a gerber (už si nepamatuju přesně, jsou to přece jen čtyři roky :-) ).
Odpovědět
Já jsem to taky tak vymyslela...já budu mít bílé kaly s bordó doplňky, maminky smetanové růže s nevěstiným závojem, babičky bílobordové karafiáty a ty samé karafiátky budu mít i v malých vázičkách na stole ;) Vím, že třeba moje maminka nemá kaly ráda a ani bych nechtěla, aby ostatní ženy měly stejný druh ;) mám v tomto ráda druhovou pestrost.
Odpovědět
Děkuji moc. Jsem se uklidnila :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?