Smetanové X champagne růže- je v tom rozdíl?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je rozdíl mezi barvou růží smetanová a champagne. Ptám se proto, že jsem květinářce dnes ukazovala růže, říkala jsem smetanové a ona si zapsala champagne.. Moc se mi to nezdá, já myslela, že to je jiný odstín, proto se ptám, abych jí kdyžtak ještě zavolala a ujistila se, že to objednala správně..
Odpovědět
Dobrý den, ano,barva smetanová a champagne jsou dva různé odstíny. Smetanová je hodně světloučká (krémová),míň výrazná. Champagne je výraznější (jakoby nádech už do takové žluté).No omlouvám se,nevím jak to lépe popsat:-(. Ale když si dáte do vyhledávače tyhle dvě barvy,měla by jste ten rozdíl vidět. Hezký den Jana
Odpovědět
@elineckaaa dobry den, smetanova a champange rozdil je, ovsem u ruzi se bezneji setkate se smetanovou. Vloni jsem vazala smetanove ruze k satum barvy champange a nemyslim si, ze by byl v odstinech nejaky vyrazny rozdil. Navic z praxe vim, ze k tomuto odstinu satu ci stuh voli kvetinari ruze prave smetanove, jelikoz jsou " dostupnejsi ". Jistotu smetanovych ruzi mate v odrudach Tallea nebo ( trvanlivejsi) Vendela. Ukazku najdete v albu Krasne elegantni svatba. Hezky den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?