Satební květiny pravé či umělé? Máte zkušenost?

Profilova fotka
Dobry dem.Mam takovy dotaz ma nektera z vas zkusenosti s umelou svatebni kytici pro nevestu? dekuji mockrat
Odpovědět
Profilova fotka
Někde jsem viděla umělé květy, vypadaly jako živé a přitom stály babku...nevěsta z nich měla udělanou celou výzdobu...někdy si říkám, že mě to mělo napadnout dřív :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Živé květiny patří ke svatbě...Svatební kytice by měla být z živých květin, některé jiné dekorace z umělých můžou být.
Odpovědět
Neumím si představit svatební kytici z umělých květin.... Jako výzdobu místa obřadu dejme tomu, když budou hodně kvalitní a na 1., ale ani na 2. pohled to nebude poznat, že nejsou živé, ale jako svatební kytici fakt ne....
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud vypadá třeba jako tahle na obrázku, proč ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
švagrová měla umělou a naprosto to nebylo poznat, doplnila to živými listy. Je pravda, že kytku, kterou chtěla by v ČR nesehnala - chtěla frangipani. Na její doporučení volím hedvábnou. Ne každý chce/snese neživou kytku, druhá věc, kdo může vnoučatům ukazovat svou svatební kytici v zachovalém stavu a ne krabici seschlého roští? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladysottile ja hlasuju pro:-) dneska uz se delaji ruzne krasne kvetiny a zalezi na tom, co si prejes ty:-) Ze se to nekomu nelibi je celkem jeho boj, protoze to je TVOJE svatba. Taky o ni hodne premyslim:-) Rozhodne bych si neporidila nejakou, kde zari umelotina a nevkus uz z dalky, ale vkusne udelana kytice je krasna:-) A at mi nikdo nezkousi tvrdit, ze tyhle kytice jsou osklive:-):-)
Odpovědět
Ja jsem take hodne dlouho vahala, zda umelou nebo zivou kytku. Nakonec jsem sebrala odvahu, nikomu krom pritele jsem to nerekla, a objednala jsem si umelou svatebni kytku. Moc se na ni tesim a jsem zvedava na reakce okoli. Uz ted slysim, co vsechno mi mama rekne, ale je to prece nas den, tak at si ho uzijem:-)
Odpovědět
Já budu mít umělou na 100% již dříve mě nadchly brožové kytice a nakonec zvolím umělou od uživatelky lioness :-) její kytky jsou dokonalé a nemusím se třepat co mi uvážou v květinářství a za kolik... A po svatbě ji prodám dál :-)
Odpovědět
Jsem milovnice živých květů, takž žádné mrtvé kytky v ruce nechci. Neříkám, že to vypadá zle, ale na mě je to hrozně chladné, nemůžu si pomoct... Ale rozhodně záleží na tobě, co se ti líbí a co bys chtěla. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla kytičku neživou (od uživatelky Lejka crafts), a vypadala skvěle, byla jsem z ní nadšená nejen já, ale i všichni přítomní, včetně mojí maminy, u který jsem měla fakt obavy, jak to vezme ;-)!Teď už jí mám vystavenou v obýváku, a jsem hrozně ráda, že budu mít památku navěky... A myslím, že i na fotkách to vypadá dobře, nemám pocit, že by to bylo chladný, jak píše @curdibilka. Ale je to samozřejmě každého věc, co se mu líbí nebo ne :-)
Odpovědět
Holky, a kde ty umělé objednáváte? hodtě odkaz...díky
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla z látkových květů přesně dělanou na přání a všem se líbila. Navíc ji mám v ložnici jako trvalou památku na náš nej den.Takže za mne klidně kytičku neživou. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jsem pro, tyhle kytice z umělých květin a bižuterních komponentů mají spoustu výhod - můžete ji mít připravenou dopředu a nestresovat se po ránu, zvolit si originální barvy a materiály , nebo květiny mimo sezónu a navíc vám zůstane krásná na památku místo nějakého uschlého košťátka :-)
Odpovědět
Mně se strašně líbí pivoňky,myslíte, že se dá sehnat i pivoňková umělá?
Odpovědět
Květy do svatební kytice jsem si dělala sama, dala jsem je floristce, která z nich vytvořila nádhernou kytici. S jednoduchým záměrem - bude-li nám přáno, ráda bych se po dvaceti, třiceti, padesáti letech podívala na svou svatební kytici a nemusela se bát se jí dotknout, aby se nerozpadla na prach. Chtěla jsem si prostě uchovat vzpomínku na náš svatební den v té nejčistší podobě(samozřejmě vím, že už nikdy nebude taková jako "ten den", ale nechtěla jsem "slzet" po dvaceti letech nad drnem nebo hromádkou prachu. Notabene, až mě hodně, ale opravdu hodně naštve, kytici rozložím a květy udělají radost spoustě dalších lidí. Ale doufám, že ta situace nenastane:-) Nechť každý volí, co je mu nejbližší, já volila podle toho, co se mi líbilo a také jsem zohlednila praktické hledisko........Ale nejraději mám čerstvé, krásné, rudé růže. Těm se nevyrovná naprosto nic :-)
Odpovědět
Tak já budu mít svatební kytici z živých ale jinak výzdobu na stoly umělé skombinované se živými.jedna slenečnice mě stála 16 kč na místo 40kč takže je to výhodné.ale musí ta umělá být opravdu krásná aby byla jako živá.u vietnamců jsou některé kytky taky jako živé ale některé fakt hrůza.chce to jen koukat
Odpovědět
ahoj,tak já budu mít taky neživou, foto mám v albu ;-) jsem spokojena, a budu mít poté i památku .
Odpovědět
Objevila jsem nádherné na fleru od uživatele kultbizuterie :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahojik odkud je prosim ta prvni kyticka? nevite? diky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
S umělou kytkou v ruce bych si připadala divně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?