Růžová-fuchsiová kytice

Profilova fotka
Budeme mít modro fuchsiovou svatbu. Chtěla bych tedy mít růžovou fuchsiovou kytici, jaké jsou možnosti? :-) Klidně pošlete fotky, jestli máte! Díky!
Odpovědět
@dzogobela dobrý večer, možností je dost, záleží, jaká kytice je pro Vás vhodná - tvar a jaké květiny máte či nemáte ráda :-), aby bylo možné vybrat materiál ( pokud jste například proti růžím, je třeba to respektovat a hledat jiné květy ), proto je dobré sejít se s vybranou floristkou a domluvit konkrétní představu...záleží také, jak moc bude svatba modro fuchsiová, aby růžovo-fuchsiová kytice ladila.. pro inspiraci jedna růžovo-fuchsiová z loňské svatby od nás
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud byste se nebála umělé kytice, pak třeba tuto možnost z mé dílny :). Jinak můžete volit frézie, karafiáty, růže, orchidej, germini,...šťastný výběr.
Odpovědět
Možností je spousta, záleží kdy máte svatbu, jaký máte cenový strop atd.. oslovte více floristek a určitě pak snadno vyberete "tu pravou"
Odpovědět
Profilova fotka
Zde ještě jedna ode mne. Tentokráte živé květiny. :)
Odpovědět
Ahoj, taky plánuju fuchsiové frézie - plánuji takovéhle nějaké ... nechám si do nich dát bílé eustomy, aby té růžové nebylo zase moc
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?