Rada - jaká květina k těmto šatům?

Ahoj, chtěla bych vás požádat o radu... Jakou květinu byste zvolili k těmto šatům? Děkuju!
Odpovědět
Co třeba pivoňky?
Odpovědět
Urcite puget :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kulatou v barvě svatby
Odpovědět
Jsou to nádherné, něžné šatičky, tak podle toho bych volila, menší drobnější květy, nic velkého. Nenapsala jste jakou máte barvu svatby a kdy to máte. Na tom taky záleží, aby jste nedala majlant za nesezonní květiny. Uměla bych si k nim představit třeba drobné krémové růžičky+nevěstin závoj + nějaké další květinky v barvě svatby. Když řeknete svou představu, tak každá floristka vám určitě poradí lépe. ;-)
Odpovědět
Děkuji vsem za reakce. Určitě bych ráda kulatou menší kytici. Barva svatby bude bílá - ivory (bezova) a svatba bude začátkem října.
Odpovědět
co třeba saténová...
Odpovědět
Profilova fotka
@linka_p :Dobrý den , máte moc hezké svatební šaty. Jak uvedla již nevěsta @aechmea , k těmto svatebním šatům bych též volila jemnější květy ,vzhledem k romantickým šatům .Záleží i na tom ,jaké květiny se Vám líbí. Drobné trsovité růžičky v kombinaci s nevěstiným závojem jsou výbornou volbou ,hezká by byla i kytice z bílých frésií ,nebo třeba alstromerie bílé.Přeji příjemný zbytek dne. Bára S.
Odpovědět
Děkuji moc za tipy... květinu bych chtěla raději živou než látkovou.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ty šaty jsou opravdu krásné :-) Hodila se by k nim klasická kulatá kytice z bílých růží případně bílé růže, eustomy, hortenzie... Přikládám foto pro inspiraci!
Odpovědět
Profilova fotka
Co třeba něco takového..
Odpovědět
Profilova fotka
Když máte svatbu do béžova - bíla, tak kytice jemná, bílá, decentní, třeba nějaká taková;)
Odpovědět
levná, jednoduchá, krásná, z malých gerber! mají stovky odstínů, já měla světlounce oranžovou, ikdyž svatba jako taková byla sytě oranžová, ale měla jsem podobé šaty, tak aby se to nebilo...
Odpovědět
Článek se načítá
Ty od modrokvetu se pěkně hodí, jsou takové jemné
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?