Pryskyřníky

Ahoj holky, měla nebo budete mít některá pryskyřníky? Kolik vás stála kytice? Pochlubte se fotkama.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já budu mít v kytce žluté pryskyřníky asijské v kombinaci s bílýma kopretinkama a heřmánkem. Jsou to nádherné kytky. Cenu zatím nevím. Květiny nám zajišťuje kamarádka. Jakmile budu mít aspoň orientační cenu, tak ti můžu napsat ;-)
Odpovědět
@bohyne_afrodite díky a vypadá moc pěkně
Odpovědět
Profilova fotka
Pár pryskyřníkových inspirací z mého ateliéru :-)
Odpovědět
@modrokvet boží
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pryskyřníky jsou na jaro vynikající volba. Můžete se podívat zde do toho alba - tam se o nich dozvíte víc a jsou tam v druhé polovině i svatební kytice z nich. Přeji hodně inspirace při výběru :). https://www.facebook.com/media/set/?s...
Odpovědět
Profilova fotka
@rozkvetla_dilna Dobrý den, jak se může pohybovat cena za pryskyřník koncem května? Moc se mi líbí kytice z nich, jen si nejsem jistá, jestli konec května už na ně není pozdě. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hankaadom Dobrý den, no konec května už úplně ideální pro pryskyřník není, ale nějaký velkoobchod by ho jistě pro vaši floristku uměl vykouzlit. Zkuste ho poptat. Určitě ale nebude takové velké barevné spektrum na výběr. Já jsem je koncem května nikdy nepoužívala - takže pouze můj cenový tip - někde kolem 50-60 kč. Nejlevnější jsou právě nyní - někde mezi 25-35 kč, v tom dubnu někde kolem 40. Ale vždy záleží na konkrétním termínu a květině (barvě, délce stonku,...)
Odpovědět
@rozkvetla_dilna Dobrý den, nenapadá Vás vzhledově podobná květina, která by byla dostupná v červnu?
Odpovědět
@rozkvetla_dilna no nazdar osobo, to se dělá tohleto!!! Já už měla s kytkou docela jasno a vy mi pošlete takovej odkaz plnej nádher a krás až oči přecházejí a já zas samou roztažeností nevím, co si vybrat. Ba ne, buďte v klidu. Ty kytky jsou nádherný a já zůstávám u pryskyřníku. V pátek jdu za floristkou, tak uvidím, co na to ona. A vy, vážená, jestli tohle vážete, tak byste zasloužila pozlatit a posázet diamantama. Učarovala jste mi. Dík :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@thery123 Mě napadá pivoňka - není to úplně totéž, ale vypadá taky super :-) http://www.bridalguide.com/planning/r...
Odpovědět
Profilova fotka
@tlamiska tak to jste mne pobavila :)). Však budete mít určitě nakonec taky moc krásnou kytku - s pryskyřníkem prostě nemůžete šlápnout vedle - je to moje srdcovka (taky jsem ji měla ve svatební kytici). Nerada bych se ale chlubila cizím peřím - na mém FB mám jak mojí práci, tak i spoustu inspirace posbírané všude možně. Dělala jsem tzv. Květinovou abecedu, takže tam toho mám hodně - vždy od každého písmene jednu vybranou květinu a spoustu fotek k ní - tak široké osobní portfolio zatím nemám, abych to sestavila ze svojí práce. Je to spíš pro zajímavost, co vše lze a jde kombinovat :). Každopáděn přeji příjemné "dokončovací" svatební práce a nádhernou svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
@thery123 Dobrý den, ano, v červnu bych asi volila pivoňky. Taky platí, že by se pryskyřníky asi podařilo vykouzlit, ale za vyšší náklady. Pivoňky budou mít v červnu naopak sezónu. Ty jsem taky na svých facebook stránkách zpracovávala, tak můžete mrknout co jsem kde objevila za inspirace. to tlamiska - vy už na to raději nekoukejte ;).
Odpovědět
Článek se načítá
@rozkvetla_dilna díky moc a kvítí zdar
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?