Prosím dámy, poraďtě jakou kytku?

Dobrý den, prosím poradte jakou svatební kytici k těmto šatům? Představa by byla, ale vesměs všude dominuje převážně růžová, a podobné barvy. Na naší svatbě nedominuje žádná barva...styl je krajka/juta. Takže opravdu nevim. Napadla mě béžovo bíla + nějaké to zelené, ale zase aby to nebylo takové mdlé, smutné. A nebo jiný šaty..... :D :D :D :D :D Šaty- tělové, ivory, smetanové = nedokážu pojmenovat správnou barvou. :-|
Odpovědět
Šaty jsou nádherné, pokud nedominuje žádná barva, volila bych kytici z tzv. lučního kvítí...taky tady bylo spousty fotek..něco zkrátka "přírodního", k té jutě to bude lepší než růže, orchidey apod. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kdy budete mít svatbu? Myslím, že to je taky důležité :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nic nezkazíte bílo-zelenou, smutná určitě nebude! Krajka a juta samy o sobě tvoří pěknou kombinaci. K těmto šatům by byla i krásná kulatá kytice z pastelových zahradních květin - plnokvěté růže, plamének, floxy, hortenzie... záleží také na termínu svatby, nejlépe použít květiny, co jsou zrovna v sezóně :-)
Odpovědět
Ahoj :-) ja taky neměla žádnou konkrétní barvu, jen jutu a bílou, chtěla jsem bílo zelenou kytku, ale floristka mi řekla, že je to nuda, tak nechala jsem to na ní a nakonec jsem za takhle barevnou ráda. Omlouvám se, nemám v mobilu jinou fotku..
Odpovědět
Svatba bude v červenci, bude to (když počasí dá), venkovní svatba....každopádně, jsem už v takový fázi (šaty už od listopadu zamluvené), že mi příjde, že se knim prostě nic nehodí....neměla jsem zvolit bílou?! říkám si, to by byl výběr květin jednoduší.... a moc děkuji za odpovědi. :-) :-)
Odpovědět
@nina17 ta je krááásnáááá..... :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Třeba něco takového :-)
Odpovědět
@modrokvet vypadají skvěle...vidíte a já bych řekla, že k takovým šatům, by luční kytice nikdy nešla....a připouštím, že by to nebylo špatné. ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misule93 : Dobrý den , máte krásné svatební šaty . K těmto bohatým a krásným šatům bychom zvolili kulatou volně vázanou svatební kytici . Určitě nic nezkazíte kombinací bílé a zelené , pokud se ovšem bojíte , aby kytice nebyla příliš smutná , lze jí doplnit jemnějším prvkem . S kolegyní jsme se shodly , že by k nim , byl krásný plamének , nebo jasmín . V době Vaší svatby můžete mít kombinaci pivoněk , růží , phloxů, frésií a doplňkové zeleně . Samozřejmě záleží i na tom , jaké styly vazeb a květin se Vám líbí . Určitě se najde mnoho variant a možností jak kombinovat květiny s těmito šaty . Můžete zvolit i jeden nebo více druhů květin . Přejeme příjemný zbytek dne .
Odpovědět
@svatebnirajbarbucha mockrát děkuji že jste mi i s kolegyní věnovali čas....ještě se zeptám, hřebínek do vlasu udělaný z těch samých květin co kytice, myslíte že by to šlo? Spousta dam v mém okolí by tam vidělo- diadém,kovovou čelenku, perličky a podobné vychytávky......učes podobný jak na foto (bych viděla) fotka pučena z beremka....
Odpovědět
Profilova fotka
@misule93: Ano proč by ne ? Hřebínky do vlasů , nebo spony s živými květy jsou hodně trendy . Musíte ovšem počítat s tím , že se jedná o živé květiny , které budou bez vody , dochází zde tedy k postupnému odpařování vody ze stonků , tudíž hřebínek není věčný . Doporučujeme nevěstám do vlasů zvolit hřebínek z jemného laicky řečeno : nevěstina závoje , krásně doplní účes a déle vydrží. Ale pokud by jste si přála z květin , které budete mít ve svatební kytici i ten lze , ale jak už jsme uvedli je zapotřebí počítat s kratší dobou trvanlivosti . Zdravíme .
Odpovědět
Já měla takovou- růže a lilie + další, ale lilie byly nejdůležitější 😍
Odpovědět
Článek se načítá
@misule93 moc děkuji, jinak ve vlasech jsem měla na hřebínku nevěstin závoj a souhlasím s paní výše, vydržel krásně bez problémů i druhý den, pak už jsme odjeli, tak nevím 🙂🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nápadů a podnětů tu máte už hodně, ale i tak se přidám :). Já bych do úplně lučního stylu nešla. Nějaký ten "luxusnější květ" bych tam přeci jen dala - šaty Vám moc sluší a působí na mě spíš elegantně, než lučně. Klidně něco rozevlátějšího. Barvy bílá, krémová, hnědorůžová, hnědožlutá, tlumená meruňková....prostě takové tlumenější barvy. Přidávám pro představu květiny z mé dílny, které by se mi k tomu líbily :). Přeji příjemné přípravy a krásnou svatbu. Zdravím z Rozkvetlé dílny
Odpovědět
Zdravim, ja mela z lucniho kviti, byla nadherna... Takove lesni-lucni, svatba byla na okraji lesa.... Do vlasu bycj nedavala zadne bkyskave nesmysly, kaminky, korunky ani perly, kdyz je to v prirodnim stylu, tak jsem pro hrebinek z kvetu... Ja mela venecek ve stylu kytice... Ale ja tedy mela jine saty, splyvave, takove lucni
Odpovědět

Odpovědět
@misule93 Kytku ve vlasech určitě doporučuji, vypadá to líp než kdejaké peří a kamínky a já nevím co :)
Odpovědět
@misule93 Bílo-zelená kytice je nuda. K šatům z krajky se podle mně kytice z lučního kvítí nehodí. Pěkná kytice je jak poslala elvy, ale teda bez těch obrovských růží, ty to trochu zabily. Ostatní navrhované se mi nelíbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou krásný a účes se mi taky moc líbí. Já plánuji svatbu v podobném stylu-juta, krajka a šaty mám barvu ivory-champange a kamarádka, co pracuje v květinách, mi doporučila, abych kytici neměla bílou, či bílo zelenou, pokud šaty nejsou taky bílé, že to nebude pěkné. Takže já plánuju kytku v pastelových tonech. Přemýšlím nad pivoňkami. (fotky jsou vypůjčené).
Odpovědět
nevěstin závoj, čechrava nebo i toto
Odpovědět
Profilova fotka
@misule93 Hezký večer, rad jste tu již dostala hodně a opět se ukazuje, že každý máme svůj styl a pak i jiný názor... Tím pádem i odborníci se nemusí shodnout. Pokud ale můžu říct i svůj názor, šaty bych něměnila ani omylem, sednou Vám jako ulité a jsou opravdu krásné... A vůbec bych neřešila, že nejsou bílé, naopak, je fajn občas vidět něco jiného :-) Co se týká květin, za mě bych volila pudrové a meruňkové tóny, zelené bych se ale spíš vyvarovala stejně jako pestrých barev, které by na sebe zbytečně poutaly pozornost. Skvostem ve svatební den budete Vy, pak až kytice :-) Nádherně by určitě vypadala kulatá kytička ranunculusů, či pivoňky nebo hortenzie. Doplnit by je mohly trsové růžičky a třeba astilbe. Variant je spousta, záleží především na Vašem vkusu. Přeji šťastnou ruku při výběru a svatební den přesně podle představ. Marcela, LaTulipa
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?