Přijde vám tato kalkulace na kytky v pohodě?

Ahoj holky, přijde vám tahle kalkulace na kytičky v pohodě? :) Svatební kytice - 1 300,- Kytice na házení - 700,- Maminky + svědkyně - 1 200,- Myrta komplet - 1 050,- Stoly 15 váziček 2 000,- Kompletní částka cca 6 250,-
Odpovědět
Profilova fotka
Připadá mi to velmi výhodné (záleží také co máte za květiny). Já jsem měla jenom svou kytici, pro svědkyni, pro dvě družicky, dvě maminky, korsáž pro ženicha a svědka a 8x na stoly a vyšlo nás to na 10.000,-Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Kytici na házení nepotřebujete takto velkou, stačí poloviční. Ale jinak je to běžná cena svatebních květin :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hodně záleží, kdy máte svatbu a z jakých květin je to nakalkulované. Uvedu příklad, pivoňky v sezoně seženete třeba za 40-50kč/ks, mimo sezonu i za 250kč/ks. Růže se cenově liší v řádu 50 kč/ks podle zrovna módních druhů tvarů a barev a i u doplňkových květin hodně hraje roli módnost, třeba nevěstin závoj a eucalyptus jsou teď módní = pěkně drahé... I bez těchto informací mi ale cena připadá v normálu, popř. v nižší cenové relaci.
Odpovědět
Profilova fotka
cenová nabídka pro naši svatbu byla (minulý čas, asi bude zrušena kvůli koronaviru): kytka nevěsta - 1200kč kytky svědkyně - 480kč korsáž ženich - 130kč korsáž svědek - 80kč kytky pro maminky - 2x340kč kytka na obřadní stůl - 440kč květy do vázičky - kus 145kč (Něco velmi podobného, jako je fotce. Jediné, co jsem nechtěla je nevěstin závoj a pivoňky)
Odpovědět
Cena záleží od mnohých faktorů. Z Holandska se doveze cokoli kdykoli. A právě to určuje cenu. Kalkulace mi připadá rozumná. Já sama jsem měla jenom rostlinný materiál kupovany ve velkoskladu za 6000 Kč (10/2018). Kolegové mi aranžmá dali jako svatebni dar, také instalaci v prostorech.
Odpovědět
dobrý den, u ceny květin záleží na velikosti, materiálu, zpracování, termínu a floristovi...nevím, jaký byl požadavek u kalkulace, ale cena mi přijde v pohodě, dokonce až nízká a ještě bez práce... u nás se to pohybuje orientačně takto: Svatební kytice - 1 600,- Kytice na házení - 500,- Maminky + svědkyně - 1 170,- Myrta komplet - 12,- Kč/ks Stoly vázička - záleží co - vázané kytičky cca 130,- Kč/ks + práce dle velikosti objednávky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?