Příbram - květinářství Amélie, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty a vdané paní...:-) Nemáte některá z Vás zkušenosti s příbramským květinářstvím Amélie...? Děkuji...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@oriah moc dekuji za odezvu... :-) a neměla bys nějaké fotky - veškrých těch květin od nich...? a na kolik tě to tam všechno vyšlo, jestli se můžu zeptat...? děkuji ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@kaprik23 Ahoj, take by me zajimalo, jake delaji kytky-podarilo se Ti zjistit neco vice?:)
Odpovědět
Profilova fotka
@womanka Ahoj...:-) Bohužel...vůbec žádná reakce...:-( A nemáš nějaký tip na květinářství v Pb, co se týče svatebních kytic...?
Odpovědět
@kaprik23 Tak, to bohuzel. Puvodne jsem planovala, ze budu patrat, ale nakonec asi zvolim vyber nekoho u nas v okoli, protoze objizdet Pribram kvuli konzultaci a vyberu kytky se mi nechce. :( Je to na cely den a to buhvi, jestli. Proste sezenu kytky u nas a asi je prevezeme autem sami na misto =-) . Podle toho, kolik toho bude,tedy, abychom to do auta pobrali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaprik23 @womanka holky my měli kytky ze Sedlčan ze Studio kytice a byli jsme spokojeni :-)
Odpovědět
@labelaisabela Diky moc, uz jsem koukala a delaji krasne kytice :-) Mohu se zeptat, jak se pohybuji ceny? Resp.kolik treba stala tvoje kytice? Brala jsi od nich veskerou kvetenu na svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky.Tak já sem přímo z Pb a můžu doporučit tak tři květinářství. Jedno je naproti třetí poliklinice, jmenuje se u Rožců(vedle Jihočeské restaurace), další je v Mariánské ulici Květinářství Včelička a pak na Jiráskových sadech a tam se to snad jmenuje Květinová šatérie, nebo tak nějak
Odpovědět
Profilova fotka
@womanka jee to bude trošku oříšek ta cena nějak už ji nemůžu dohledat ;) ale měli jsme kytka nevěsty, korsaz, dvě pro maminky a jednu pro svědkyni + jednu kytici na obřadní stůl a vše vyšlo kolem 2500-3000kc ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?