Poukaz na slevu na květinovou výzdobu svatby v Brně

Mám doma dva poukazy na 20% slevu na kompletní květinovou výzdobu svatby, platnost do konce roku 2013, květinářství Atelier de Fleur v Brně. Každý poukaz si cením na 50 Kč. Vyhráli jsme to na svatebním veletrhu, ale dost jsme na výhru nadřeli:) Dále nabízím za 100 Kč poukaz na slevu 50% na svatební kytici plus 10% na celý květinový set do Port květiny. Poslední sleva je jen letáček, co jsme na veletrhu dostali, daruji zadarmo: 15% sleva na svatební květiny do květinového studia Ammi. Svatbu mám v Čechách, takže tyto poukazy nevyužiju. Pokud máte zájem, pište, budu ráda, když se nějaké nevěstě poukazy budou hodit a ušetří tak pár korun ze svatebního rozpočtu.
Odpovědět
Ahoj, měla bych zájem o poukaz do Port květiny Brno, chtěla bych se tam zítra podívat, jak vážou kytky apod.. Mohla bys mi prosím poukaz "podržet" do pondělka?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj Carokou, je to sice už nějaká doba, co jsi inzerovala poukazy na svatební květiny, ale přesto to zkusím... Máš je ještě k dispozici? Měla bych zájem. Já se naopak vdávám na Moravě, i když žiji v Čechách a tak se mi budou hodit. Děkuju za odpověď, s pozdravem Tereza Šírová
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?