Poraďte základní květinu pro svatbu. Růžová/fialová/bordó

Ahoj holky potřebovala bych poradit jakou základní květinu vybrat pro naší svatbu. Mám pár tipů ale nemůžu se rozhodnout, tak bych byla ráda, kdyby jste poradily jaké mají výhody a nevýhody. Svatbu plánujeme na květen 2014, barvu bych chtěla tmavé růžovou, fialovou nebo bordo, možno žíhané nebo vázané s bílými květy pro zjemnění. Květinu chci mít ve vlasech v drdolu tak aby vydržela a zároveň u snoubence v klopě. Líbí se mi lilie, orchidej, tulipány a kaly... Prosím poraďte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xchacy Všechny květiny co jsi vyjmenovala, tak jsou krásné a na svatbu se hodí..je to asi jen na tobě jaký jsou ti nejblíž a jaký si vybereš. Mě se strašně třeba líbí tulipány a využila bych šanci, že zrovna v tuto dobu rostou ;-) Ale je to fakt jen na tobě a myslím že ti floristka pak poradí a řekne co je nejvhodnější..taky podle šatů a stylu svatby ;-)
Odpovědět
@raniha nejvíc uvažuju o tulipanech mám v albu foto... Jen mi jde o to aby šly použít do vlasů i klopy, aby moc rychle neuvadly např. Taky asi vyjdou cenově nejlépe, když tou dobou kvetou že? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xchacy mrkni ke mě do svatebního alba, měla jsem růžovofialovo červenou kytku, takovou spíš netradiční... žádná z kytek nebyla základní, prostě mix spousty druhů a za mě rozhodně nejlepší volba... možná by tě to mohlo inspirovat;-)
Odpovědět
Moje květinářka mi tulipány vyloženě nedoporučovala, i když jsem měla svatbu 1.června. V květnu a červnu už jsou téměř odkvetlé, jsou jenom malé a nekvalitní a vzhledem k tomu, že jejich sezona je konec března, duben, jsou taky pekelně drahý, srovnatelné se středními růžemi. K tvého výběru buď kaly nebo orchidej - ta vypadá super taky ve vlasech.
Odpovědět
A co třeba fialové frézie? Ty vydrží hodně ;-) Kamarádka měla tulipány a byly krásné, ale pro maminky měla takové volnější kytice a hrozně rychle jim jakoby povadly, takže to chce pevnou vazbu. Kdyžtak mrkni ke mně do alba - fialková svatba. Jsou tam taky nějaké kytice.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
také se chystám na fialovorůžovou svatbu a líbí se mi hortenzie. Tady je nějaká inspirace
Odpovědět
Tulipany bych nedoporucovala. Kveten je na ne preci jenom uz dost na hrane a pravdepodobne by se ti behem dne rozevrely. Do vlasu se tady vesmes nejvic doporucuji orchideje. Mely by nejdele vydrzet.
Odpovědět
Profilova fotka
Tyhle kytky jsou neživé, takže tulipány budou v pohodě jak v květnu, tak i v jiných měsících ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mít svatbu na jaře a barvy jaké chceš ty, tak mám tuhle kytici. Hortenzie se dají sehnat i v bílé nebo růžové pro zjemnění. Kdyby si chtěla více bordů, tak bych volila pivoňky, jsou krásné a více jemné než třeba růže.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?