Poradíte s kyticí?

Profilova fotka
Ahoj, slečny a paní, poradíte prosím, jaká kytice by byla vhodná k mým šatům? Jsou zdobené kvítky, tak nechci, aby to působilo dohromady s kyticí přeplácaně. Mají barvu ivory. Hodila by se případně i květinová čelenka? Svatba bude venku, v červnu, na venkově, jednoduchá a romantická. Růže nechci. Raději bych něco barevnějšího, ale zase ne křiklavého. Děkuji předem za rady, ideální budou i s fotkou :)
Odpovědět
@emendem
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem za pivoňky a hortenzie ale šly by k tomu i takové luční květy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych byla pro barevnou kytici z lučního kvítí.. k těmto šatům ideální :)) hodně štěstí s výběrem.. Mrkněte na FB - Loukykvět - pro inspiraci..
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné šaty...k tomu třeba něco takového :-) , jemnou květinovou čelenku k tomu a krásná luční nevěsta bude na světě :-)
Odpovědět
Doporučuji kytku z gerber. Odstín si zvolíte jaký budete chtít, já původně chtěla sytě oranžové, ale nakonec jsme volila jen meruňkové, aby se to se šaty tolik nebilo... A chválili mi to jak paní v květince, tak všichni a cena? I s výzdobou na stoly a kytkami pro maminky něco přes 1000,- Takže i z tohohle pohledu luxus :-) Ve vlasech jsem měla taky gerberku... Kdybyste chtěla foto i se šaty, dejte vědět, pošlu soukromě, nebo možná bude v albu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moznosti je mnoho :-) kytice s anemonkama nebo treba barevna z frezii :-) nebo neco takoveho http://beautifulblooms.com/admin/wp-c...
Odpovědět
Profilova fotka
tez jsem pro fresie, a hodne barevnou kombinaci:o) ja mela barevnou kvetinu ruzi a vypadala krasne:o)
Odpovědět
Profilova fotka
Frézie jsou krásné, ale k venkovské svatbě se podle mě moc nehodí a ani mě nijak nevystihují. Upřímně řečeno, čím dál víc uvažuji o svém milovaném heřmánku...
Odpovědět
@emendem To je moc hezka kombinace, mela jsem podobnou kytici - muzes mrknout ke mne do alba.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla tuhle, bílé růže a růžové frézie, byla jemná a nádherná :)
Odpovědět
Moc by se mi líbily vlčí máky, klidne i v kombinaci s chrpou a nebo kytice kopretin.
Odpovědět
Ještě mě napadá měsíček - spolecne s tim heřmánkem by vypadali moc hezky. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@emendem Krásná- též jsem měla heřmánek nebo cosi mu podobného, v kombinaci s fréziemi a nějakým zvonkem http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
Profilova fotka
@emendem krásná, ale není to heřmánek, ale tanicetum (vratičník) ;-) Měla jsem ho taky a byla jsem moc spokojená (http://www.beremese.cz/blog/narnell/a...) a nakonec jsem ho měla i ve vlasech. Myslím, že podobná kytka by se ti krásně hodila k těm šatům (měla jsem oves, vratičník a nevěstin závoj).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?