Poptávka! Může mi někdo prosím nacenit svatební kytice?

Dobrý den, měla bych zájem o tyto květiny: 1x kytice nevěsta (libvolné bílé/růžové a fialové květy) styl luční/rustikální, určitě levandule a nevěstin závoj 2x menší kytičky maminky (stejné květiny jako nevěsta, jen malé) 4x květinový náramek pro družičky (stejné květiny jako nevěsta) 1x korsáž ženich (levandule a libovolný bílý květ) 3x korsáž svědci a tatínek (levandule) 15x řezaná levandule volná Jaká by byla prosím cena? Praha a okolí, Předem moc děkuji a těším se na vaše případné nabídky :-)
Odpovědět
Jééé, ta poslední - nejkrásnější :-D je mojéééé :-D Můžu vám dát kontakt na moji floristku, která ji vyráběla... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
moje je ta fialová - cena kytičky - 1000,-
Odpovědět
Dobrý den, sice to tu už někde zaznělo, nicméně zkusím to zopakovat. Pokud jde o cenu svat. kytice a výzdoby, každý máme ceny nastaveny jinak (dle toho, jaká cenová politika nám vyhovuje a se zohledněním všech faktorů, nutných pro tvorbu cen). Takže zatímco u někoho pořídíte kytici pro nevěstu v částce od..., jinde Vám bude účtován materiál + práce. Hodnotit, co je správné nám nepřísluší, stejně tak si nedovolím hodnotit oprávněnost částky, která Vám (dle příspěvku) byl sdělena. A to z důvodu mě neznámé cenotvorby dané floristky a také proto, že nikde není přesně uvedeno, co konkrétně kalkulace obsahovala. Váš popis výše je totiž (ač se Vám to nezdá) velice obecný pokud jde o velikost a druhy květin - což může cenu zásadně ovlivnit. Pokud bych však, dle Vámi poskytnutých obecných informací v příspěvku, měla říct, kolik by Vás zakázka vyšla u nás, viděla bych to na cca 3000,- plus volná levandule ( záleží, zda myslíte jednotlivé snítky nebo jakési svazečky). Vycházím z našich průměrných cen uvedených na našem webu. Určitě bych Vám doporučila, namísto zjišťování cen touto formou zde - zbytečně získáváte zkreslené informace - obejít více floristů či květinářství a nechat si sestavit konkrétní kalkulace na konkrétní produkt a ty následně porovnat a vybrat nabídku, jež Vám bude vyhovovat. Hodně štěstí při výběru. ;-)
Odpovědět
Dobrý den, pokud ještě nemáte vybranou floristku, zkuste se podívat na náš profil, možná budete příjemně překvapena :-) V zásadě pracujeme tak, že s nevěstou nejdříve určíme rozpočet a pak navrhneme co všechno se do něj vejde - na základě vybraných odrůd květin. Ty si v klidu společně vyhledáme v el. katalogu, aby byla shoda na barvě a odrůdách květin. Vaše poptávka by se u nás vešla cca do ceny malého svatebního balíčku 2950,-. V případě zájmu nás kontaktujte prostřednictvím www nebo profilu na beremese, kde mj. najdete i fotoblog o letošních svatebních trendech. Hezký den Mgr. Zdeňka Charbuská Flowers&More
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?