Plánuju na svatbu extravagantní kytici. Co vy?

Ahoj holky!Mám v plánu si na svatbu pořídit nějakou méně či vice extravagantní kytku..Máte podobné přání?Nebo jste již několik viděly či měly?Ráda bych slyšela nějaké typy:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja zustavam u klasicke, kulate... z bilych tulipanu, bilych ruzi a tm. ruzovych ruzi, ktere budou mit uprosted perly...
Odpovědět
Profilova fotka
těší mě, že se líbí ta má!!!! ;-)
Odpovědět
marilka - ja chci extravagantni v tom smyslu, ze si ji budu delat sama a pouziju tam kytky, ze zahrady a břečťan, aby to viselo dolů :-) saruna - tva kytka je supr
Odpovědět
saru - koukala jsem do celeho tveho alba a zjistila jsem, ze mame stejny svatebni barvy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem nejprv chtěla nějakou rozčepýřenou....z louky a s kláskama obilí...ale pak tahle zvítězila....byla opravdu nádherná. Přeji všem budoucím nevěstám hodně zdaru v přípravě svatby! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jojo...zlato smetanová x-)
Odpovědět
saru:Tak doufam, ze se na me nebudes zlobit,ale tvoje kytice je uzasna a beru ji tak trochu jako predlohu:-)...Jsem trosku baculatejsi nevesta(vel.42) a po konzultaci s floristkou jsme usoudili, ze mi opravdu nepujde kulata kytka...Moje kredo je kdyz uz, tak uz..Tak jsme si tak nejak rekli, ze bychom sli do neco extravagantnejsiho...Barva svatby bude bilokremova a floristka mi hrozne chce do kvetiny zakomponovat i nejake cerne prvky, tak ne, ze bych se toho trochu bala,ale vlastne trochu jo :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
neboj...pokud je šikovná...a je takhle sama tvůrčí, že to navrhuje varianty...tak buď ráda.... ;-)
Odpovědět
jj, to já jsem...a asi do toho půjdu, je to skvělá ženská a já byla vždycky tak trochu praštěná, tak proč neudělat něco jinak že jo??Jinak ta tvoje je váááážněěě neuvěřitelná...Můžu se zeptat prosimtě-byla drahá?
Odpovědět
Profilova fotka
drahá nebyla....jelikož (ač jsem z Prahy) jsme měli svatbu v jedné vesničce v Orlických horách, dort a kytičky jsem objednávala v Žamberku. ceny jsou tam fakt úplně jinde než tady.....takže moje kytička+2x maminkám+3x babičkám+ družička květinový nárame + kotsáž pro ženicha - kolem 1.200 ,- takže paráda x-)
Odpovědět
tybrdo, tak to je superrrr!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla taky trochu extravagantnější - ale asi ne tak jako si představuješ. Navrhovali jsme ji s mojí svědkyní, ketrá ji nakonec i vázala. Ale ta, co měla saruna byla moc pěkná. Je pravda, že větším velikostech šikně kytice spíše opticky protahující než uprcnutý kulatý bobek. Přeji hodně šěstí při výběru - ostatně podle data máš ještě času dost a třeba Ti něco padne do oka z nových trendů ;-) blíž k vašemu datu.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, tak já taky měla kytku, která se vymykala všem zvyklostem. V jednom květinářství mě dost odbyli, takže jsem šla jinam a narazila na úžasnýho pana floristu, kterej mrkl na mě, prohlídl si šaty a pravil..jak moc se bojíte experimentovat. Nebála jsem se a výsledek můžete shlídnout u mě v albu:)))
Odpovědět
Profilova fotka
já žádnou kytičku nevidím...je nějaké aplikace na šatech.......
Odpovědět
lynnka - naprosto uzasna a bezchybna..... skoda ze uz mam svou objednanou.... opravdu je luxusni!!! Lip si udelat nemohla! kde ti ji delali a na kolik to prislo?
Odpovědět
lynnka:ty brdo tak to teda koukam!!!Velice originalni a vypada to perfektne!Akorat na me ruce si radsi uz nic pridavat nebudu, velky jsou ažaž:-D...Pan Dopita je fakt frajer, videla jsem par jeho peknych praci..Ja konzultovala s majitelkou Kvítí Goli a hodně se těším na naši spolupráci:-)..
Odpovědět
Saru, kytka je to, co mi "visí" na rukou. Nepatří to k šatům, opravdu je to "svatební kytka" :-D Selmice, díky za pochvalu. Dělali mi ji v brněnským květinářství Dopita flor, ale cenu už si nepamatuju úplně přesně. Myslím, že do 1 000 kč se to vešlo určitě
Odpovědět
teeda, to je fajn cena:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo, Dopita je šikovnej ;-) . A určitě jsi ho potěšila chutí jít do experimentu ;-) . Kvítí Goli je taky fajn - viděla jsme jejich práce na svatebním veletrhu. Pak ještě můžu doporučit Jaroslava kokeše. Taky mistr florista, jako Dopita.
Odpovědět
luc:jaroslav kokeš?neznám...., mrknu:-)
Odpovědět
luc:nemůžu najít na webu nic:-(
Odpovědět
no ja nemam moc experimentarskou floristku - moc se ji nechtelo ani do naramku svedkyne.... ale abych rekla pravdu taky bych ocenila neco praktickeho jestli pojedu na koni tak fakt nevim jak to vsechno budu stihat s klasickou kytkou... lynnka me celkem inspirovala.... ja bych tam ale nemohla mit ty trasne - toho by se konik bal. brala bych neco co bych si pak mohla vzit klasicky do ruky...
Odpovědět
Profilova fotka
chichi - jsme spletla křestní jméno - Jaromír Kokeš (studio ammi) :-) ;-) - teď už to najdeš :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aha Lynnka..... :-D tak to je fakt origoš! ;-)
Odpovědět
luc:ajooo, tak ted jdu hodit oko:-)
Odpovědět
luc:ta kravata je perfektní!!!!supr..
Odpovědět
Dopita me prisel lepsi :-) ale verim ze oba maji urcite dobry napady.
Odpovědět
selmice:ja se stejne porad nejvic tesim na to Kvítí goli..ta paní byla z toho, že chci něco extra hrozně nadšená, tak mám radost, že je do toho někdo zapálený jako já:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky mohu vřele doporučit v Praze květiny v Blanické.Naprosto úžasný přístup pan květinář přesně vystihne jaký jste typ a podle toho doporučí jaké květiny by se hodily.Byla jsem naprosto spokojená!!!!Foto v albu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?