Originální papírová svatební kytice, jaký je váš názor?

Profilova fotka
Ráda bych znala názor na papírovou svatební kytici. Po 6 let co chodím se svým přítelem mi vždy na pouti vystřelí růže a já si z něj vždy dělala srandu, že si je nechám svázat na svatební kytici. Když tak nad tím přemýšlím přijde mi to originální. Ty růže mám všechny schované, tak když se vyberou ty nejmíň kýčovité a nechají se šikovně svázat (klidně i se zeleným podkladem) mohlo by to vypadat zajímavě. Budu ráda za všechny názory ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@girapha52 Pokud se k tomu vztahuje takováto historie a šikovně se to sváže tak, aby kytice vypadala vkusně, přijde mi to jako super nápad! Ovšem připrav se i na to, že se v tvém okolí mohou vyskytnout jedinci, kteří to nejen nepochopí, ale dokonce odsoudí. Já bych se toho však držela, je to přece historie vašeho vztahu a krásných chvilek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@girapha52 mne se ten napad moc libi :-) Osobne bych do toho urcite sla, "umele" svatebni kytice se mi libi a kdyz ty ruzicky maji navic takovy krasny vyznam, tak je to super napad! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to taky líbí :) ale jak psala @makovaapanenka vždycky se najdou nějaký hnidopichové, co ti to pomluví...
Odpovědět
To je moc pěkný a romantický nápad. Svatba je o Vás dvou. Není možné se vždy zavděčit všem....já bych do toho šla....příteli nic neříkej, ať je překvapen :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju všem za názor, spíš jsem se bála toho že to někomu přijde kýčovité, že se jedná jen o obyčejný krepový papír pěkně svázanej na špejli. Ale je to prostě takovej náš zvyk, vždy když je pouť musíme na střelnici :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@girapha52 sice to pro nekoho muze byt jen obycejny krepovy papir na spejli, ale pro tebe znamena mnohem vic. A myslim, ze i partnera bys potesila tim, ze by sis z ruzi od nej nechala udelat kytici :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jé, to je krásnej nápad a určitě to udělá radost i ženichovi. :-) ráda bych potom viděla výsledek, určitě to bude parádní!
Odpovědět
Profilova fotka
@geenka Určitě až bude výsledek, ráda se pochlubím, snad seženu i ochotnou květinářku (nebo aranžérku), která to sváže :-)
Odpovědět
Profilova fotka
na všechny kolem se vykašli a udělej si to podle sebe, je to nádherný nápad, můj budoucí muž mi také každé léto vystřeluje kytičky, bohužel stěhováním se z krásných růžiček stalo pošmudlané cosi, ale mám je stále vystavené a vždycky mi to připomene krásné chvíle, tak proč je nezvolit jako svatební kytici...to je dokonalé...
Odpovědět
Moc hezký nápad. Možná bych kytičku doplnila něcím živým zeleným (okrasná tráva nebo tak něco).
Odpovědět
Profilova fotka
@jaxinka Přesně tak, také si myslím že k této kytce by nějaká živá zeleň byla moc hezká :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?