Neživá svatební kytice od Marissa Fleur, máte info?

ahoj holky, nevesty, vazne uvazuju o nezive svatebni kytici. Objednavala jste nektera kytici od MARISS FLEUR? Nebo k tomu mate vic informaci :-)? Diky vsem za odpovedi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jouvana ahojky, mě se tam jedna taky líbila, ale cenově ... uf, tak jsem oslovila lioness a spokojenost největší... :-) mám tu svou v albíčku a nikdo, dokud neoblídl z blízka , nezjistil, že není živá :-)
Odpovědět
@andran ahoj, koukla jsem do tveho albicka a kytice je doopravdy krasna a povedena. Taky se mi libi kytice od teto pani lejky :-) ale presto me porad lakaji kyticet od mariss :-)
Odpovědět
@jouvana Taky budu mít umělou - samo vytvořenou :) Nechci nějak cpát peníze, tam, co mi druhý den zvedne :-D To radši pořídím něco jiného :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jouvana díky, jo,jo, to se musíš sama rozhodnout, jak moc chceš investovat.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky si svojí kytici vyrobím - respektive už vyrábím :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ahojík mám látkovou tady od slečny http://www.beremese.cz/shops/vazy-kyt... je jednoduchá a krásná a hlavně věčná:)
Odpovědět
Ahoj, já jsem měla tuto: http://www.fler.cz/zbozi/svatebni-kyt... a všem se strašně moc líbila. A hlavně mi vydrží napořád:-)
Odpovědět
@ppajinta budes mit originalni kytici, to je super :-) ja moc casu na tvoreni nemam, tak to radeji prenecham odbornikovi :-)
Odpovědět
@andran ja vim, jen se rozhoupat :-)
Odpovědět
@lidus25 ta je moc pekna :-)
Odpovědět
@petulka1989 ta se mi taky moc libi, uz ji nejaky tyden okukuju, ale jak jsem psala, nemuzu se rozhoupat :-) uz ji mas doma, jak vypada v realu? Bojim se toho, aby nebyla moc "umela", rada bych aby vypadala co nejvic jako ziva kvetina :-)
Odpovědět
vsem diky za odpovedi a za odkazy :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Budu ji mit az cerven nebo cervenec:-)
Odpovědět
@petulka1989 aha, diky :-) az ji budes mit, prosim te, napises mi, jak vypada? I kdyz ja uz to asi budu muset resit v cervnu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Urcite:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?