Náhrada za vlčí máky?

Dobrý den, plánujeme svatbu na začátku srpna a vysnila jsem si kytici z vlčích máků, chrp, kopretin... Myslíte, že je vůbec reálné, aby mi takovou někde v květinářství uvázali? čím by se případně vlčí máky daly nahradit? Našla jsem, že podobně vypadají červené sasanky, ale to jsou prý jarní květiny... Díky za každou radu z čeho udělat červeno-modro-bílou "luční" kytici na začátku srpna :) H.
Odpovědět
Ahoj myslím si,ze vlčí mák asi úplně reálný nebude. Hned po utrhnuti uvadá,ale viděla jsem tady kytku z květin jemu dost podobné. Když ji najdu dám ti jí sem. A nebo jedině risknout umělé😉.
Odpovědět
Podobné jsou Anemonky, akorát jsou světlejší (viz fotka). Máky opravdu noc nevydrží. :-( pro inspiraci mrkni na květinářství Louky Květ, Kvítí z lesa atd., dělají ten "luční styl" v jakoukoliv roční dobu.
Odpovědět
Mě ještě napadá eustoma, kamarádka měla svatbu začátkem září a měla také luční kvítí. Vypadá moc krásně a jsou různé barvy.
Odpovědět
@shigella Anemonky jsou prave ty Sasanky, o kterych se psalo uz jinde, ze jsou jenom na jaro :( videla jsem je i cervene a moc by se mi libily... na kvetinarsrvi Louky kvet jsem pri badani taky narazila, uzasne kytice, ale jsou hrozne daleko, my budeme mit svatbu na Valassku :/ Kazdopadne moc dekuji za reakci...
Odpovědět
@petaamisa Umelou bych videla asi jako uplne posledni moznost... to uz bych asi radsi upustila od me predstavy a sla do uplne jine rezane kytice... asi zkusim obejit nejake kvetinarstvi a poptam se ☺
Odpovědět
@verunecka84 Eustomu mam moc rada, mozna to vyhraje ☺diky
Odpovědět
Profilova fotka
@hanureek Tak živou a jen vlčí máky přidat umělé a nikdo nic nepozná :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?