Na kolik vás vyjdou svatební květiny?

Profilova fotka
Ahojky, chtěla bych zjistit jaká je optimální cena, samozřejmě záleží na druh květin, ale zajímá mě kolik za to dáváte :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
...květiny stály cca 5.000,- (svatební kytka, dvě kytky pro mamky, korsáž pro ženicha, 2x pro svědky a družbu, 3x květinové čelenky pro družičky, 2x výzdoba aut, 8x květina na stůl, polštářek pod prstýnky) a to je tak nějak vše x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Me bylo receno nasledujici: buket pro nevestu cca 1800kc(ruze a frezie), dekorativni na hlavni stul 1200kc, dekorativni na ostatni stoly 800kc (mame kulate stoly). Zda se mi to docela dost. Uvazuji o tom, ze si stanovim cenovy limit na kazdou kvetinu a reknu jim at za ty penize udelaci co muzou. Jinak se to snad ani neda uhlidat.
Odpovědět
Profilova fotka
no tak to vas lituji, takove prachy za kytky, bych nedala. ja mam kytky pro sebe, pro maminky, zenich, do kostela na oltar. vse za 1500,- malé kvetinarstvi, pani je sikovna. byla i na veletrhu v hk. ale musim podoknout, ze mame karafiaty a chryzanteny.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla kytky asi za 2800 - pro nevěstu (asi za 900), 2x pro maminky(cca 400), 1x svědkyně (500), 1x korsáž pro ženicha (70) a 2x malé pro družičky (120). Fotky mám v albu. Na stoly jsem nic nechtěla, takže ikebany odpadly. A ceny se odvíjí od náročnosti vazby a ceny kytek (i dle ročního období).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky...tak to teda koukám na ty ceny...nás vyjdou kytky něco kolem 1000,- ....kytky budou z amarylis, růží, sušin a břečťanu....kytice pro nevěstu, dvě pro maminky, jedna pro svědkyni, korsáž pro ženicha a pro svědka....a jednoduchá kytka na stůl na obřad.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nás květiny stály taky necelých 5.000,- (pro sebe jsem měla lilie a růže...cca 1800,-, dvě kytky pro maminky, korsáž pro ženicha, 1x pro svědkyni, 2x pro družičky - tohle všechno už byly jenom růže, 6x vazba na stůl, 1xvelká vazba nejprve do obřadní sině a potom přenesená na hostinu před nevěstu a ženicha - kombinace lilie, chryzantémy, růže
Odpovědět
U nás je odhad za květiny na 40 000....Květiny pro nevěstu,3 družičky,čelenky do vlasů malých družiček,květinové košíčky, květiny pro maminky,korsáže pro ženich a svědka. Ozdoby aut,ozdobení místa obřadu. Pak na hostinu obrovské kytice na stoly (10) a výzdoba celého místa.
Odpovědět
Já jsem ještě neobjednávala, ale domouvala jsem se s kamarádkou, které je floristka na rozpočtu a mělo by to být cca kolem 7 tisíc. Nejvíc sežere květinová výzdoba, jinak žádná auta, žádné korsáže, maminky a svědkyně velmi jednoduchá kytička, já taky, do vlasů ještě nevim, ale počítám, že o to by ta cena stejně nenabyla.
Odpovědět
Profilova fotka
cca 3000,- dohromady Svatební kytice, korsáž pro ženicha, dvě pro maminky a dvě pro družičky. Výzdova do restaurace nebyla, na auto dělala kamarádka - materiál sme měli svůj. Takže 3000,-
Odpovědět
u nás je odhad cca 5000,- nevěsta-kytice převislá, ženich-korsář, kytička pro svědkyni (5květů) a pro maminky(2*3květy), vývazky, květiny do vlasů, polštářek pod prstýnky. Jinak kytice bude ze třech květin - kaly-vínové, ružičky-drobné bílé a pak takové bílé kytičky (vypadají jako čtyřlístek). Tak snad cena odpovídá typu květin... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem ještě nebyla s přítelem v květinářství, ale předběžně dle "pražských" cen počítám tak 5-6 tisíc. Potřebujeme kulatou větší kytku pro mě, korsáž pro ženicha, kytičku svědkyni, 4 kytičky pro maminky a babičky, jednu větší dekoraci na stůl a něco 4x malinkatýho na svatební tabuli po stranách, máme mít stůl do U. No tak jsem zvědavá, jak to cenově nakonec vyjde....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj My budem mít kaly a celkově nás vyjdou na 3000+- Kal bude cca 30 :-N Martina
Odpovědět
Článek se načítá
Tak u nás kytičky stály docela dost peněz - zhruba 10.000 Kč...jednak jsme toho měli celkem hodně, jednak šlo o Brno a celkem vyhlášenou floristku a pak druh květin - byly ty to nějaké speciální růže, ovšem moc krásné, v kombinaci s nějakými zvláštními orchidejkami...a maminky (plus tatínci v korsáži) měly ještě v té kytičce bílé karafiáty s tou růží...nechávali jsme si tedy dělat kytí pro mě, pak dvě pro maminky, korsáž pro ženicha, svědky a tatínky, pak takový náramky z růžiček pro družičky, potom myrtičky (ty jsem moc chtěla, mně osobně se myrta opravdu líbí jako rostlinka), no pak výzdoba - ta byla taky řádná - padlo na ni strašně moc květů růží a orchidejky...a v čele tabule bylo 5 takových zelených "bobků" (ze sukulentů, mechů apod.) a opět květů růží...bylo to dost peněz, ale kytičky byly opravdu krásné, kvalitní, vydržely ještě dlouho po svatbě a byly skutečně nádherně upravené a uvázané...;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám zatím jen cenovou nabídku a jsou v tom květiny, další dekorační materiál a práce aranžérky, mělo by to vyjí 7000 - 8000. Kytice pro nevěstu, pro svědkyni, korsáž pro ženicha a pro svědka, výzdoba restaurace a obřadního místa, kytice na stůl novomanželů, menší kytky na 6 dalších stolů a výzdoba 12 aut.
Odpovědět
Profilova fotka
Nas kvetiny staly 4000 (bile tulipany) - kytice nevesty, 2x pro mamiky, 1x pro druzicku, 2x korsaz pro zenicha a svedka, 1naramek pro svedkyni, jedna velka ikebana a 3jednoduche kytice tulipanu na stoly.
Odpovědět
tak koukám na ty sumy taky jako puk...a připojím tedy i svůj extrém z druhé strany...mě vyjdou kytky předběžně na 300,- :-) t.j. kytice pro mě, maminky, svědkyni, švagrovou a malou družičku... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nás vyjdou květiny na cca 4 000,- ... je v tom kytice pro mě - kaly, pak 2 kytky pro maminky - taky kaly, korsáž pro ženicha, polštářek na prstýnky, kytička pro družičku a nakonec ještě jedna menší kytka na házení....a "zdarma" mám výzdobu na svoje auto....
Odpovědět
Tak my měli květiny za 4tis. Gerbery. 1x kytice pro mě, korsáž pro ženicha, výzdoba na stůl na obřad, ozdoba na dort a do vlasů, výzdoba dvou aut včetně stuh, 2x kytička pro maminky, 2x pro babičky, 5x pro velké drůžičky a 2x pro malé drůžičky + 70ks myrty. To je asi vše. Záleží na květinářství a na druhu kytičky.
Odpovědět
nás budou stát kompletní kytky a květinová výzdoba auta, hostiny a katedrály asi 16.000,- .
Odpovědět
Profilova fotka
Kombinace anemonek, růží a pivoněk. Korsáž pro ženicha 160,-, dva náramky pro svědkyně 160,-/ks, moje kytice max 1000,-, kytice pro maminky 300,-/ks. Takže lehce před dva tisíce
Odpovědět
Profilova fotka
tak my jsme pocitali s kvetinarkou ze za komplet vyzdobu by melo byt cca 5-6tis... moje kytice,vonicka pro zenicha a svedka,naramek pro svedkyni,kyticky pro maminy a vyzdoba salu....
Odpovědět
Profilova fotka
Kytka pro mě, 2x pro maminky, 2x pro babičky, 1 malá pro malou družičku, 1x pro svědkyni, korsáž pro ženicha, polštářek pod prstýnky, jedna velká před nás na svatební stůl a 4 menší = 7000,-. Budu mít kaly. A myslela jsem, že mě budou křísit :-) Máme kytky v ceně ženichova obleku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No ty vole! Pardon děvčata, ale ty pálky tady za ty květiny! Zlaté naše květinářství tady! Kytka pro mě (růže) 2 kytky pro maminky, korsáž pro ženicha a 5 růží na stůl a 1 na auto - cca max. 2000.
Odpovědět
Předpokládám cca 7 tis - moje, družičky, maminky, 8x korsáž (ženich, tatínci, mládenci, maminky), 8x něco menšího na stoly
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj mě vyšla svatební kytice plus 2 kytice pro matky za 2000kč
Odpovědět
Profilova fotka
Kytky se rozhodl platit ženich sám a prý si na to vyčlenil 12 tis. (taky si vybral květinářství na Staromáku, to jsem mu rozmlouvala), ale myslim si, že tolik to nebude. Na auto kytku nechci a místo obřadu už bude vyzdobený v ceně, takže potřebujeme jen kytice, vývazky a něco na hostinu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky my to mame za 4.500Kc ale je to: nevesta 1500Kc (kaly, s ruzema a bovardie) maminky - 2x mala kvetina, velmi podobna me svedkyne totez 3 druzicky kazda po jedne ozdobene ruzicce 6x ozdobena kala s perlickama na svatebni stul do vazicek 70ks mirta korsaz pro zenicha - ruzicka prizdobena bovardiema a perlickou takze cena mi prijde super :)
Odpovědět
Profilova fotka
Trovna včera jsem byla zamluvit květiny. Moje kytička - orchideje a bílé frézie - 1000 kč, ženich bude mít v korsáži taky orchidej,maminky a babička po třech smetanových malokvětých gerberkách, na stoly 11 samostatných smetanových gerberek. Vše bude stát 2000 kč.
Odpovědět
Moje kytka, 4x stejná pro maminky a babičky + korsáž vyšly na 1800 kč. Asi na 750 kč přišly kytky do kostela.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nás 7000kč moje kytka,2x pro matky,ženich,2x pro svědky,1x drzžička,2x auto a výzdoba zámku
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?