Muze mi prosim nekdo poradit s barvou svatebni kytice?

budu mit svatebni saty v barve sampan a vubec nevim jaka svatebni kytice by se hodila.hlavne barvu.ma nekdo nejaky napad nebo obrazek?predem dekuji za radu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hodila som to do google "wedding dress champagne color and flowers" a vyšli mi napr tieto návrhy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
K šampaň barvě šatů se hodí prakticky všechny barvy kytic, záleží tedy spíše na Vás, jakou barvu máte ráda a jakého střihu jsou šaty, zde několik inspirací.. :-)
Odpovědět
Já budu mít krémové pivoňky s levandulemi a dalšími jemnými květinami ve fialových barvách a různé zelené stonky
Odpovědět
Dobrý den, barva champagne lichotí všem barevným odstínům. Spíše bych doporučila rozhodnout se podle Vašeho barevného typu - které barvy Vám sluší na civilním oblečení. Pro inspiraci můžete nahlédnout na náš profil kde jsou popsané i letošní 4 barevné trendy pro svatební kytice. Hezký den Zdeňka
Odpovědět
Profilova fotka
@gambula:Dobrý den ,k Vaší barvě šatů můžete mít hodně druhů vazeb .Samozřejmě záleží jaký typ kytice se Vám líbí ,jaká barva se Vám líbí atd.Pokud si nevíte rady,ráda Vám poradím .Při výběru svatební kytice je důležité vědět ,jaký typ svatebních šatů màte ,záleží na střihu ,barvě a též i na zdobení svatebních šatů.Taky záleží na tom jestli máte ráda výraznější barvy a nebo jestli máte ráda jemnost...atd.Svatební kytice by měla být Vaším doplňkem ... Přeji Vám příjemný zbytek dne . Bára S.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?