Máte některá pryskyřník do svatební kytice?

Profilova fotka
Máte některá pryskyřník do svatební kytice,prosím o radu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky - já jsem měla pryskyřník (takovej "strakatej"), vypadalo to celkem jako růže a nakombinovala mi to květinářka s černejma kalama, kytka vydržela hodně dlouho. M.
Odpovědět
Profilova fotka
jé to vypadalo dobře,já jsem pryskyřník objevila náhodou,chtěla jsem růže,ale pryskyřník asi je lepší.píšete že dlouho vydržela,to je dobře,a jak je to drahá kytka? M.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim, že drahá neni, celá kytka vyšla na 2,5 tisíce, ale tu cenu strašně nabobtnaly ty kaly, ty byly každá kolem dvou set, protože tyhle "černý" se moc neobjednávaj, a bylo jich sedum nebo devět, to už přesně nevim, takže ty pryskyřníky cenově nic šílenýho bejt nemůže :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla pryskyřníky bílé a oranžové. Vydržel celkem v pohodě (byl navatičkovaný, ale myslím že by vydržel i tak). Já ale neměla plně klasickou svatebku. A jeden stál kolem 23 korun. Jen nevím se Tvým datem (červenec) - je to přeci jen jarní kytka, nedávala bych ji do svatební kytice v létě.
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji,tak to je krásná cena,ale ten červenec? no nevím........ Ale ta vaše kytice,no to je nádhera..ta k vám sedla,já stále váhám, zda růže či pryskyřník,mám dost složité šaty..na můj vkus.. a na boku jsou našití květy.. a vypadají jako růže,nebo pryskyřník nevím jak to dopadne,každý radí něco jiného...moc vám děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?