Malé vazby svatebních kytic. Kde najdu obrázky návrhů?

Přála bych si malou romantickou nepřevislou vazbu svatební kytice, líbí se mi nejvíc kaly a růže, svatba je začítkem září. Poradíte prosím kde najít obrázky návrhů těchto menších vazeb, případně máte některá zkušenost z vlastní svatby či podobné přání jako já?
Odpovědět
Nenajde se nikdo?
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlovasandra Nejvíc inspirace najdeš v albech. Můžeš třeba mrknout do mého, jestli tam najdeš, co se ti líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlovasandra Já neměla kaly a růže, ale pivoňky a růže a měla jsme poměrně malou kulatou kytičku. Mrkni do mého sv. alba:)
Odpovědět
Já jsem měla převislou kaly a růže a moje sestra jako svědkyně měla menší kaly a růže( původně měla mít jinou, ale květinářky to udělali špatně, tak jsme volili kompromis)
Odpovědět
@pavlovasandra Ahoj, jak píše @lostakova, inspiraci bych hledala v albech nebo se zastav v nějakém květinářství, určitě tam budou mít katalogy ;-) Klidně mrkni i ke mně, měla jsem teda jenom oranžové růže, ale byla jsem moc spokojená ;-)
Odpovědět
@pavlovasandra určitě tady v albech ;-) jsou tu i alba, kam holky dávaly jen květinové vazby. Jinak kaly a růže se líbí i mně, takže mám ve svém albu pár foteček, tak můžeš najuknout :-)
Odpovědět
@hannnahs @giselka @jennifer @kajovaevicka @lostakova Díky všem holky! Budu hledat! :-)
Odpovědět
@pavlovasandra ja myslim, ze nejlepsi je zagooglovat v obrazcich ... mozna neco najdes na zahranicnich webech? nevim, jestli umis anglicky - prip. vyhledavej "rose and calla bouquet"
Odpovědět
@pavlovasandra taky chci malou kytku - nejvíc mě děsí když tu vidím kytice větší než nevěstina hlava :-D něco jsem našla na netu (do googlu jsem zadávala hesla jako "wedding bouquet - a název kytky, co jsem hledala, nebo barvu- třeba "yellow wedding bouquet freesia" a vždycky jsem mezi obrázkama našla i to, co se mi líbí, - pak už ti stačí zajít do osvědčeného květinářství a určitě se domluvíš...
Odpovědět
taky nechci velkou kytku, přemýšlím, že bych měla třeba i jen jednu ... ještě to musím nějak domyslet :-) ale jediný řešení vidím v hledání v obrázcích a pak s paní květinářkou to doladit
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?