Luční kytice k těmto šatům, září

Profilova fotka
Dobrý den, jakou byste prosím volily kytici k těmto šatům? Určitě bych chtěla nějakou luční, ne klasický kulatou a vzhledem k mým 160cm spíš menší. Avšak nevím, co pokvete v září, kdy budeme mít svatbu :) Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tu je ještě detail vršku :)
Odpovědět
Moc krásné šaty. Luční kvítí mám ráda, ale přiznám se, že k nim by se mi hodily nějaké slavnostnější květiny než luční. Např. růže, které má modelka ve vlasech nebo třeba kaly. Každopádně úžasná volba šatů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tuhle...
Odpovědět
Profilova fotka
nebo tuhle...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky posílám foto pro inspiraci, jsou neživé a jsou památkou :-) a mimochodem, krásný výběr šatů!
Odpovědět
Profilova fotka
Třeba něco takového... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Juu to jsou krásný kytičky! Děkujiii :)))
Odpovědět
@violettt ahoj, prosim odkud mas ty saticky? Jsou nadherne. Koukala jsem na ne na strankach dressilyme,ale bojim se objednat co prijde?
Odpovědět
Profilova fotka
@lobella Aliexpress, kdybys chtěla, pošlu konkrétní odkaz, dneska je objednávám, tož též si nejsem jistá, co přijde, ale po dlouhém uvažování to risknu :D Kdyžtak Ti pak pošlu foto, až přijdou :)
Odpovědět
@catchenka Nádherné kytice :-)
Odpovědět
@violettt jj, to by bylo fajn. Ted se take rozmyslim, zda objednavat a risknout to. Svatba bude v zari, takze jeste je cas, ale uz bych je mela rada doma. Muzes poslat odkaz prosim?
Odpovědět
Profilova fotka
Jelikož jsou šaty ve stylu víly, tak bych taky doporučila jako ostatní slečny spíše kombinaci (směs) různých typů kytek, především lučních :) Šaty jsou krásné, taky bych byla zvědav na fotku co z Ali přijde :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lobella tu jsou, přijdou asi do měsíce, tak je pak vyfotím, sama jsem na ně zvědavá :) Jj, už je skoro květen, do září to už rychle uteče, radši to mít dřív, než pozdějc :) https://www.aliexpress.com/item/Weddi...
Odpovědět
@violettt ahoj, jak jsou na tom šatky? ještě na cestě nebo už doma? dáš sem prosím pak fotku na postavě a i nějak detailněji?
Odpovědět
Profilova fotka
@lobella Ahojky, šatky v pondělí došly, ale zkouším je vrátit. Nevím, jestli to bylo tím, že jsem žádala o delší vlečku, ale v šatkách jsem s mými 46 kg vypadala jak dort (žádné úzké vílí slim fit, jako jsou na obrázku) a místo krásné vílí sukně měly sukni balónovou. Prodavačka píše, že to je proto, že střih šatů museli změnit, páč jsem si vymyslela, že chci dlouhou vlečku, na to mě však předem neupozornili a upřímně nejsem si jistá, jestli to je kvůli tomu. 3D krajková aplikace, která je na vršku, úplně chybí. Krom toho byly ušity nekvalitních materiálů, krajka se třepi a po druhém oblečení na sebe už se trhají i knoflíky, které to mají za pár. Jinak jsou ale krásné, ale lituji toho, protože žádná švadlenka mi je nechce přešít a nevím, jestli by to vůbec šlo.
Odpovědět
@violettt to mě moc mrzi, ja do těchto nakonec nesla, protoze jsem sice na jinem odkazu, ale nasla, foto od ruznych holek a snad jen jedina fotka byla kdy sukne byla splyvava jinak vsude balon jak pises, krajka take neodpovidala, tak jsem to nechala byt, mam doma jedny saty, libi se mi, moc pohodlne ale take je chci nechat jeste upravit, snad se to stihne
Odpovědět
Profilova fotka
@lobella Jééé tak to je krásné, že máš doma šaty, které se Ti líbí, je to fakt super, gratuluju :) Švadlenky jsou šikovné, určitě se to stihne, do září času dost a co jsem četla, když je to fakt akutní, jsou schopné ušít šatky za víkend (třeba v Madoře) :) Mohla bych poprosit o fotečku Tvých šatičků, kdyby Ti to nevadilo? :) Jsem zvědavá :) A nemáš prosím ještě někde ten odkaz kde jsou ta fota od různých holek, jak také nebyly spokojeny?
Odpovědět
@violettt saticky mam o dost jine nez jsme chtely, jsou kupovane pres cesky eshop, ale je to jen prekupovane z ali a spol., nyni schanim nekoho, kdo mi presije ten zip na knoflicky, jsou nesmirne pohodlne, kdyby nebyly dlouhe, clovek by v nich mohla i cvicit akrobacii :-D odkaz uz asi nenajdu, ale kdybych na nej narazila, poslu ti ho
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jestli mohu doporučit a Vy si nakonec vyberete šaty s výraznější krajkou (ty na úvodní fotce jsou opravdu velice pěkné), volte jemnou vzdušnou kytici, ze které budou "vykukovat" květy např. astilbe či Veroniky, k tomu eucalypt (např. parvifolia). Přidat se dá panicum, které Vám vytvoří nádech lučního kvítí. Váš florista by měl určitě vědět barvu šatů (ivory nebo bílé), vaší postavě přizpůsobit velikost i tvar kytice a znát barvu vlasů, aby Vám vše ladilo. Jana
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?