Luční kvítí - vydrží? Kdo bude vázat?

Ráda bych založila tuto diskuzi pro rok 2016, kdy letí svatby v rustikal, vintage, vesnickém atd. stylu. Chystá se někdo mít luční kvítí? Budete si jej vázat sami nebo si ho uvázat necháte? KDE? Vydrží neuvadlé už od dne před svatbou? Prosím, piště sem také zkušenosti po svatbě - zajímá mne STAV KVĚTIN PO CELÉM SVATEBNÍM DNI :) děkuji
Odpovědět
luční kvítí ve váze mívám v pohodě celý týden...tak asi spíš mít kytice do obřadu ve vodě
Odpovědět
@marketa321 Měla jsem luční kvítí ve vázách (kytici ne, tu jsem měla od profíka), natrhané den předem, vydržely ve vázách v pohodě ještě den po svatbě (pak už jsem je neviděla)
Odpovědět
Moje kamarádka měla luční kvítí, vázané od květinářky a měla ji vázanou den před svatbou, tak nějak k večeru a byla nádherná!!! Měla jednu menší na házení, kterou jsem mimochodem chytla a můžu říct, že jsem ji měla ještě 3 dny ve váze. Má svoje kouzlo i po uschnutí, tak bych se toho vůbec nebála ;-) Krásnější kytici jsem neviděla!!! Měla tam eustomu, vypadá nádherně.
Odpovědět
Mrkni na Svazek nebo Loukykvet
Odpovědět
@luuula O Lokykvět právě uvažuju, ale bojím se té trvanlivosti... Potřebuji aby sem letos dal někdo nějaké reference :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já doporučuju Domácí květinářství - najdeš ho pod přesně tímto jménem jak na googlu, tak na facebooku, kde má vystavené své vazby. S trvanlivostí nejsou problémy a jako plus je to, že si majitelka vše sama pěstuje.
Odpovědět
Profilova fotka
Obě jsou letní a vydržely krásné celý svatební den :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?