Líbí se Vám tato svatební pěnová kytice?

Zdravím Vás :-) Mám jednu otázku. Vzaly byste si tuto kytici ve váš svatební den? Tvořila jsem ji sama na svou svatbu (květen). Je to můj první výtvor, tak jsem k sobe skeptická. Předem děkuji za odpovědi. Přeji hezký den. Míša
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se kytice líbí, je taková jemná, příjemná na pohled. Záleží na názoru, já jsem vyznavačem živých květin, takže budu mít ty. A vůbec bych nepoznala, že je to prvotina ;-)
Odpovědět
Prace je to pekna, ale k bilym satum to bude vypadat smutne. Chce to vesele barvy a osobne bych volila zive kvety. Tahle muze byt treba hazeci.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ano vzala, je hezká :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja jsem priznivec umelych květin nebot zivy nemam rada a je mi jich lito....a tuhle bych si vzala klidne :) ses sikovna :)
Odpovědět
Profilova fotka
Je krásná, povedla se :-)
Odpovědět
Děkuji holky za odpovědi. Pěnovou jsem zvolila z důvodu, že si ji můžu schovat na památku. Původně jsem chtěla kombinaci světle a tmavě fialové a [šampaň] barvy. Ale zvolila jsem tyto barvy jelikož šaty nebudu mít čistě bílé, ale [šampaň] a bílým. Uvažovala jsem, že bych do té kytky koupila nějaké doplňky barevnější, než ty perličky. :-)
Odpovědět
Krásná :) Jsi moc šikovná!
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavni snad je jestli se libi tobe a ty si ji chces vzit jako svatebnio :D Ikdyby se ti libil igelitovej pytel, tak by to byla jen tvoje vec a tvoje svatba... Mimochodem je ale moc pekna... ;)
Odpovědět
Určitě bych si ji nevzala, protože jsem zastáncem živých květin. A co se týče vzhledu, podle mě by se spíš asi hodila na zimní svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, kytička je moc pěkná, jsi šikulka, já už mám všechny kytičky doma -neživé :-), dělané od úžasně šikovné paní-floristky a jsem moc spokojená....Jsem ráda, že jsem se pro pěnové rozhodla, zůstane mi krásná památka :-), takže pokud se Ti líbí, není co řešit :-)
Odpovědět
já jsem pro živý kytky...né že by se ti nepovedla....tak si ji nech na házecí umělý jedině až budu studená...to mi bude fuk
Odpovědět
mne prijde na svatbu smutna ... trochu jako pro ledovou kralovnu ...
Odpovědět
Článek se načítá
Ano vzala,je pěkná,něžná,nepřeplácaná,čistá....mmch já budu mít k bílým šatům taky bílou,sice frezii,ale bílou....a myslím,že to nevadí :-)
Odpovědět
Co člověk, to názor. Pokud se líbí tobě, tak bych si ji určitě vzala.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem hodně dlouho přemýšlela o umělé kytici, ale když jsem je viděla "naživo", velice rychle jsem si utříbila názor. NEchci se vůbec nikoho dotknout, protože jak už bylo psáno, co kus, to názor, ale mě osobně se tahle kytice nelíbí, protože je naprvní pohled umělá a nic nevystihuje... a hlavně jsem si uvědomila, že ty umělé se vlastně ani nehýbou... takže já chci cítít v ruce přirozeně !vysmátou" kytici...
Odpovědět
nevzala ani za nic
Odpovědět
já pořád nějak nechápu, v čem má být umělá kytka hezčí / lepší, než živá... je to o ceně nebo o čem? Vážně se někomu líbí víc? Jinak na památku si můžeš uschovat i živou - já si ji usušila a mám ji schovanou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ne. Jak koukam je to asi In nebo co, ale za me kvetinu zivou.
Odpovědět
Dekuji holky za reakce. I negativni. Kvetiny mam rada. Mam doma asi 40 zivych rostlin. S pritelem budeme mit svatbu jen se svedkama, takze mi jde hlavne o foceni, abychom meli peknou pamatku. A penove kytice mne uchvatily. A ty co zavrhujou umele kytky tak jsem se neptala na to jestli preferujete zive nebo umele. Plno zen zavrhuje penovky a pritom jsou samy umele - nehty, vlasy, zuby,prsa, rasy, ale to uz odbiham od tematu. :-D
Odpovědět
@mentha prave nad tou barevnosti porad premyslim.. mozna ji jeste predelam. Mam doma jeste fialkove :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@genelady ano budu mit vsechny umele protoze se mi prostě líbi....neni to i cene....zivy kytky nemam rada....ty rezany teda...je mi jich svym zpusobem lito kdyz vidim kolik jich denne umre jen kvuli parade na par hodin....je mi jasny ze s tim nazorem budu asi jedina ale holt to tak citim :)
Odpovědět
Profilova fotka
@laka_lacenda jedina urcite ne, taky je mi tech rezanych kvetin lito a na sve svatbe bych je proste nechtela :-) @misatoki mne se ta tvoje libi, i kdyz bych asi taky zvolila trosku jine barvy, vsak uvidis, muzes to vyzkouset ;-) kdyz jsem tu poprve narazila na umele kytice, mela jsem jasno, ze neco takoveho chci taky. Libily se mi pericka a satenove ruzicky, svoji kytici uz jsem mela i hotovou, ale nakonec zustala nevyuzita. Zvitezila u me kovana ruze a lip jsem si proste vybrat nemohla. Zadna jina kvetina (ani ziva) by k nasi svatbe nemohla lip pasovat. Takze jestli se ti libi penove ruzicky, jdi do nich ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,kytice je moc hezka.....asi taky pujdu do umele ,libi se mi brozove a latkove.....a taky kovane .Zive kytky ,jako dobry ,ale nevyhledavam je taky kvuli tomu ,ze je mi jich lito.Klidne bych si ji vzala ,myslim ,ze je fotogenicka .Barevne zalezi ,co se ti hodi a libi,tato ledova neni vubec spatna ,jestli ti jde k typu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?