Levné kytice na svatbu, do fialova či lila. Praha

Ahoj nevesty, prosim poradte nejake dobre kvetinarstvi z Prahy s dobrymi cenami. BArva bude tedy do fialova a miluju tulipany. Akorat svatba bude v srpnu, tak nevim, zda je vubec jejich sezona a zda budou v tu dobu nejak k sehnani. Nasla jsem i docela malo svatebnich kytic, kde by byly zakomponovany tulipany (nejradsi bych, aby v tom bylo vic druhu kyticek + tulipany), mate nekdo zkusenost? diky moc!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já měla svatbu minulý týden, kytici jsem chtěla světle a tmavě fialkovou, lila tulipánky, frézie, kosatce, kaly, anemonky a hortenzie. Myslím, že sehnat je nebude problém, vozí se z Holandska, akorát je problém ten, že většinou těm květinářkám ty kytičky přivezou až ten den, a i když jim ony ofotí obrázky a dají přesný popis, tak dodavatel přiveze něco jiného, takže kytka byla nádherná, ale hortenzie byly spíš tyrkysové, tulipánky spíš růžové atd. Květinářky z toho byly naprosto zoufalé, bály se, jestli se mi kytice bude líbit, byla nádherná, ale ty barvy byly trochu jiné. Kamarádka řešila loni ten samý problém, chtěla bílo-fialkovou kytici, taky přivezli jiné odstíny frézií atd.
Odpovědět
Fakt jo..:)....ale tak, kdyby se mi ta kytice libila, tak uz mi na tech odstinech zas az tak nesejde..:) a jaka byla cena, jestli se muzu zeptat?
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuzaa86: Dobrý den , hodně záleží na tom , jakého má květinářství dodavatele ... ale sehnat se dá vše ... :-) ;-) Tulipánky v srpnu se taky dají sehnat ... ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuzaa86 Ahoj, osobně můžu doporučit květinářství z Jaroslava Jelínková (Praha 8). Nechávám si u nich pravidelně vázat květiny a nikdy nezklamaly. Svatební kytky jsem měla celkově za 5 tis (moje velká kytka, pro svědkyni, 2x pro maminky, 2x pro babičky, ženichovu korsáž a dekoraci na stůl 1x velkou, 2x menší). Jsou hodně kreativní a nebrání se jakémukoli nápadu. Pokud chceš přesný kontakt, tak mi napiš zprávu.
Odpovědět
svatebnirajbarbucha: dobrý den, chtela jsem se zeptat, kdy je tak asi vhodne kvetiny pripadne u vas objednavat, kdyz je svatba 10.8.2013?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@zuuzaa86 Sehnat tulipány v srpnu určitě lze a použít je do svatební kytice v mixu s dalšími druhy je uplně ideální. ;-)
Odpovědět
Já všema deseti doporučuji paní květinářku z obchodů Květinkárna na Praze 6 - www.kvetinkarna.cz. Je velmi milá a vstřícná. Ceny má skvělé a má pro to úžasný cit. Má tam i nádherné svatební dekorace. Všechno s tebou sladí. Doporučuju se k ní vypravit a probrat to s ní. Určitě ti poradí! :-)
Odpovědět
@kdype Chtěla jsem se podívat na odkaz, ale nefunguje :-(
Odpovědět
napsala jsem to špatně - je to www.kytickarna.cz :-)
Odpovědět
mám nějaké fotky i u sebe na blogu, fotila jsem ale jen místnost s dekoracema, květiny jsou v přední místnosti, tam jsem nefotila
Odpovědět
tady je ještě odkaz na Kytičkárnu na FB - http://www.facebook.com/pages/Kyti%C4...
Odpovědět
Článek se načítá
@buja ahoj, mohla bych poprosit o kontakt? dekuju :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@marketaaj prosím mohu poprosit o kontakt? :) moc děkuji
Odpovědět
Dobrý den, tulipány určitě není problém sehnat v srpnu. Každopádně pokud se kombinují, tak by se neměli kombinovat s mnoha květy, protože poté zanikají...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Zkuste se podívat na naši tvorbu :-) přeji příjemné přípravy
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?