Látková svatební kytice pivoňky vs. růže A.

Hledám někoho, kdo by uměl udělat nějakou takovou svatební kytici, ale látkovou. Nechci se stresovat, že mi kytice uvadá a květinky trápím bez vody. Předpokládám, že i taková látková bude lehčí. Dívala jsem se už na Fler, ale nenašla jsem tam přesně takovou. Umíte prosím někdo poradit? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@erra Zkus tady, holky si ji tu moc chválí ... http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
Krásné hedvábné květiny dělá firma Moraviaflor. Můžete si domluvit druh, velikost i barvu květin, jistě by udělali i celou kytici. Jejich práci vidíte např. zde: http://img.flercdn.net/i2/products/8/... nebo: http://img.flercdn.net/i2/products/8/... http://img.flercdn.net/i2/products/8/...
Odpovědět
Moc děkuju všem za rady ;)
Odpovědět
Já hledala látkovou pivoňku do vlasů, ale nenašla jsem nic, jen samé hrůzy. Podle mě živá bude vždycky krásnější.
Odpovědět
Samozřejmě, živá květina je krásná ozdoba. Ale hodně děvčat se toho bojí, nebo jim to rozmlouvají květinářky či kadeřnice. Ty mají zaběhnuté své skřipečky a podobné ozdoby a bojí se něčeho nového. Pro takové nevěsty mám v nabídce hedvábné květiny. Zrovna pivoňky dělají v Moraviafloru nádherné - podívejte se na první odkaz, který jsem dávala.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@linie_praha nemůžu si pomoct, mně se ty z odkazu vůbec nelíbí. Ta první je celkem použitelná, ale ten zbytek...
Odpovědět
kacenkakaca: Můžete si vybrat jiný typ květu. Jsou u nás jediní výrobci hedvábných květin, kovové formy mají z konce 19. století a posílají květiny do celého světa. Můžete tam jít i na exkursi, sídlí v Olešnici na Moravě. Je to krásné řemeslo, které pomalu pro nezájem zaniká. Kytky z Asie se jim nemohou rovnat.
Odpovědět
Profilova fotka
Kytice v shabby cic stylu z pivoněk.... různé pastelové odstíny na dotaz, květina do vlasů ve stejném stylu není problém, najdete zde http://www.fler.cz/zbozi?ucat=187754
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?