Kytka svědkyni?

Ahoj holky,dáváte nechat dělat i kytku pro svědkyni?A ještě se chci zeptat-je nutností,aby vyzvedl kytky ženich a nebo je může vyzvednout i nevěsta?Díky
Odpovědět
Ja nejspis ne, moje svedkyne predpokladam bude pri podpisu drzet moji kytici a svedkyne zenicha bude na svatbe se dvema malymi detmi...
Odpovědět
Profilova fotka
Svědkyně jsem se ptala, protože má půlroční miminko a dvě starší děti. Shodly jsme na tom, že by jí jen překážela. Navrhla jsem jí květinový náramek a nadšeně souhlasila. Vyzvedávání kytek z hlediska tradice předává ženich (o vyzvedávání tam tuším nic není), ale ve finále je to úplně to jedno. Spíš ten černý petr většinou vyjde z organizačních důvodů na ženicha, protože jeho svatební příprava je krátká, zatímco nevěsta stráví nějakou tu hodinku až tři česáním, líčením i navlékáním do šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
@absinka Se svědkyní jsme se domluvili, že kytičku ne, má dcerku, která půjde za družičku, do toho kabelka, tad. Náramek jsem chtěla, ale svědkyně ne, myslím, že na fotkách to tak nevynikne a ruce bude potřebovat na jiné věci :-) Nakonec bude mít stejnou jednoduchou korsáž jako svědek ženicha. Mají to oba místo vývazků. Pokud na to máš prostor, klidně si kytku vyzvedni sama. Samozřejmě nějaký postup vyzvednutí a předání kytky nevěstě je, ale záleží, jestli to hodně řešíš, nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ja nechávám pro svědkyni menší kytku udelat.minimum je kytka pro nevestu, do klopy ženichovi a svedkovi, pro svědkyni a pak maminky pripadne družičky ale záleží na tobe. Kdo chce ušetřit, tak staci svatebni kytice a pro zenicha do klopy.
Odpovědět
Profilova fotka
@absinka svedkyne mela malou kytku do ruky a stejnou mely maminky a babicky. Kytky vyzvedava zenich, resp ti kytku predava, kdyz te vyzvedava v dome rodicu......Ale to byvalo, takze ted je to vetsinoutak jak vam to vyhovuje po logisticke strance :-) u nas je vyzvedaval tata a vezl je na misto svatby, kde uz jsme meli od rana pripravy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já svědkyni dělám kytičku a vyzvedávám si je sama :-)
Odpovědět
Já jsem dala hlavní družičce 20 let a svědkyni nechat udělat náramek na ruku ze živých květin a obě byly rády.
Odpovědět
Profilova fotka
@absinka Určitě nechávám dělat kytku pro svědkyni, přijde mi to hezký. Já jí na její svatbě taky měla, naopak na jiné svatbě jsem místo ní měla náramek a můžu říct UŽ NIKDY!!!! Náramek je naprosto omezující a z mého pohledu prostě divný. Krom toho mi na té ruce vydržel 20 min a při cestě od parkoviště k obřadu (kráčela jsem normální pomalou chůzí) mi polovina kytek z náramku vypadala, takže na obřadu jsem náramek držela v dlani - pecka fakt!!! :-D Takže za mě - radši nic než náramek!
Odpovědět
Já svědkyni i dospělým družičkám kytku dala. Vyřešilo se tím jejich problém, co při příchodu s rukama :-) a taky jim to slušelo. Myslím, že je jedno, kdo vyzvedává květiny, ale být tebou, tak tím pověřím někoho jiného, sama toho budeš mít moc. Nám květiny přivezla květinářka na místo.
Odpovědět
Profilova fotka
@luccieta a byl ze živejch? nemáš nějaký tip, jak to udělat, aby to neopadalo? (nebo ne hned :-D ) a kdyby držel kde měl, překážel by ti taky?? předem díky za zkušenost., taky o tom uvažuji, ale nerada bych jí zavařila... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych svědkyni kytičku dala a nebo jí nechtě udělat náramek , dělám je pro družičky a vypadají moc hezky cena je cca 200 Kč. Co se týče květin asi bych někoho poprosila, přeci jen ten den toho budeš mít asi sama hodně a nebo se domluv v květinářství, mě je vezou až na místo . :)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji udělat náramek z umělých květin, nemusí být nijak veliký a lze jej pěkně sladit s květinou pro nevěstu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@zuzekk Dle meho pocitu ani kdyz ti drzi tam kde ma, je to nepohodlny, ruku nemuzes mit prirozene volne, jestli mi rozumis:) a pak taky kdyz ta svedkyne stoji na obrade, muze mit ruce podel tela, coz je dle me divny a naramek stejne neni videt a nebo aby byl videt, tak mit ruku jak kdyz chlap nabizi rame coz je taky divny :-D kdyz ma tu kyticku je to takovy fajn kdyz si ji drzi, navic ji pak muze ususit, ja mam svoji svedeckou uz 4 roky doma ;-) muzes nechat udelat opravdu malinkou..moje svedkyne ma moji kopii za 350 kc, coz mi prijde v pohode. Typ jak to udelat nemam, jedine sikovna kvetinarka, ale porad si uvedom ze ty kytky na naramku nemaj pevny zaklad, a hlavne 'nestojej' a jsou v taky blby poloze...nejsem expert ale tot moje zkusenosti, a je pravda ze jsem se mnohem lepe citila s kytkou nez naramkem.. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzekk jo a ze zivych to bylo..
Odpovědět
Profilova fotka
@luccieta rozumím, díky! nejprve se jí zeptám, myslela jsem taky na malou kytičku (asi si je stejnak nechám jentak svázat od kamarádky) podobnou mé, ale kdyby se jí měla motat - má malou - tak jsem jí chtěla nabídnout náramek, ale jestli je to pitomůstka, která přináší víc potíží než radosti.................tak se na to vybodnu ;-) moc ti děkuji za sdílení!
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzekk Není vůbec za co. Uvidíš, co ti na to řekne...chápu, že jí chceš ulevit kvůli holčičce, ale kytičku si může kdykoliv položit nebo jí jí rád někdo podrží ;-) Určitě lepší, než sbírat části náramku :-D :-D :-D :-D Držim palce, ať se to vydaří, ať tak či tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luccieta @zuzekk To, ze kytky z naramku vypadly, je chyba floristky. Ne kazde kvetinarstvi umi naramek udelat kvalitne. I bych rekla, ze tech, co to delaji dobre je minimum. Nedavno to bylo v nejake diskuzi, jak se ma naramek spravne delat, kytky se vatickuji, aby neoschly, atd. Zuzko, urcite se domluv se svedkyni, jestli kytku jo nebo ne. Jak jsem psala, my to resime malou lehkou korsazi misto vyvazku.
Odpovědět
Profilova fotka
@mofa81 @zuzekk souhlasim, ze je to chyba kvetinarky, urcite jsou i taci, kterym naramek drzel a byli s nim spokojeni, ale ja uz ho nechci nikdy videt :-D korsaz je moc dobry napad 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dnes jsem vytvořila květinový náramek na zakázku pro svědkyni - je velmi pohodlný, lehký a nepřekáží. Dokonce i mému muži se velice líbil a to už je co říct :-) Cena tohoto modelu je 200 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pros svědkyni doporučuji menší kytičku, podobnou té vaši, ze stejných květin, nebo také květinový náramek, kde by měly být opět stejné květy, jako ve vaší svatební kytici. To ostatně platí i o korsáži pro ženicha nebo pro svědky, a také o kytičce pro maminky....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?