Kytičky pro maminky???

Ahojky holky potřebovala bych poradit jestli mám nechat dělat kytičky i pro maminky nebo ne. Jsem utajená nevěsta a nebudeme mít tradiční vyzvednutí u rodičů. S mojim se ráno sejdeme na určeném místě kde ho překvapím, uděláme nějaké dopolední focení a potom zrovna pojedeme na obřad. Maminky mě uvidí 5 minut před tím než budu procházet uličkou aby mi daly pusu. Jinak při obědě pro ně dárečky máme tak nevím jestli kytičky ano nebo ne a kdy bych jim je měla dát??? Děkuji za názory Maruška :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem utajena. Kyticky jim proste nekdo donese az tam i s nimi dorazim me uvidi jen moje pomocnice a naslesne kamarad ridic. Proste se to nejak udela, ale maminky si kyticky zaslouzej. Nehrot to, nejak se to proate zvladne a nekoho zaukolujes :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My měly kyticky pro obě maminky, přivezly je floristky, tak jsme si květiny prostě rozebraly, svou květinu jsem mela u sebe na pokoji, také jsem byla utajena. Myslím,ze maminky budou poteseny, když budou mít vlastni kyticku, kterou si mohou na památku usušit.
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli je to potěši, proč ne, pokud by to byl jen další z úkolů dne, který by te akorát stresoval, vyprdni se na ně :) my neměli žádné kytky, ani pro mě, ani pro nikoho, já a moje mamka řezáne kytky nemusíme, takže by to byl nesmysl :) pokud jim kytičky udělají radost, pak jim je objednej :)
Odpovědět
děkuju holky ;-)
Odpovědět
ahoj, my dávali maminkám kytičku a tatínkům láhev jako poděkování den předem - kytky do 2. dne vydrží v pohodě a nemuseli jsme nic hrotit v den D :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?