Kyticka

Dobry den,chtela bych se zeptat,jestli neni spatne si na svatbu v cervenci nechat vyrobit penovou kytici?? Predem moc dekuji za odpovedi :-) Nikola M.
Odpovědět
Profilova fotka
Proč špatně? To přece záleží jen na Vás :-)
Odpovědět
Podle mého názoru není nad ŽIVOU KYTICI.. ale je to na Vás. K měsíci konání svatby bych to nějak nevztahovala.
Odpovědět
Já jsem pro živou kytici pro nevěstu a pokud o ní nechcete přijít, tak si udělat další pěnovou jako házecí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolamalinska Dobrý den, já bych si vybrala kytici, jaká se líbí mně, protože je to můj den. Jako květinářka vážu většinou živé květy, ale když se mi vdávala kamarádka ve Francii, tak jsem motala látkovou, protože se jí líbila ze všech nejvíc a měla úspěch i u svatebčanů. Ve stejném duchu se dají udělat i korsáže a kytičky pro maminky, takže se toho nebojte.
Odpovědět
Dobry den,moc dekuji za odpoved...Jenze ja jsem si vybrala kytku ktera pry nebude stat ziva mene nez 4.000,- :-( a me se moc libi prave ale 4.000,- za ni opravdu davat nebudu :-( a ta penova je moc krasna jen nevim jestli to neni blbe.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nemusí být jen pěnová, můžete si nechat udělat i kopii té která se vám líbí živá... nevím co se vám líbí, za 4000,- to bude asi něco extra :) ale na trhu je mnoho krásných umělých květin, které se živým vyrovnají...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si nechala udělat všechny kytice pěnové a jsem spokojená. Můžu být v klidu, že mám takové jaké jsem chtěla, za zlomek ceny a nemusíme pro ně jezdit ve svatební den, i tak už toho bude hodně na zařizování. Co na to řeknou ostatní, tím se netrápím :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?