Kyticka do vlasu?

Holky poradte, jaky kvitek do vlasu v bile barve?...ruze se na to nehodi :( a chci sladit kvitecek ve vlasech s kytkou :-)
Odpovědět
Já měla bílé frézie. Vydržely celý den i bez "lahvičky" či vaty. Kytici jsem měla z růží a frézií. Super. A cenově velice přijatelné.
Odpovědět
frezie jsou krasne, ale do vlasu chci neco vetsiho a jeden kus, v pripade frezii by jich muselo byt asi vic :(
Odpovědět
Profilova fotka
@anabelka86: Dobrý den , nevím jakou budete mít svatební kytici / respektive z jakých květin . Převážně se dávají stejné květiny do vlasů , jako budete mít ve statební kytici . Taky záleží i na tom , jaký budete volit typ účesu . Můžete zvolit květiny samostatně , nebo třeba na hřebínku , či sponě , čelence atd . Pokud budete mít třeba vyčesaný účes můžete zvolit nevěstin závoj , je jemný a může být buď kolem dokola účesu nebo třeba jen v části místo spony , pokud budete mít třeba i volnější cop , můžete zvolit menší růžičky , frésie , či jiné drobné květy . Pokud budete chtít pouze jeden květ na straně můžete mít třeba germínku , růži atd . Záleží na tom , jaký typ účesu zvolíte . Přeji krásný zbytek dne . Bára S.
Odpovědět
Ja mela taky doufam frezie no kazdopadne jsem mela vice malych kyticek poskladanych v jedne casti ucesu. Vsem se to libilo mnohem vice nez jedna velka, kterou jsem pri zkousce ucesu take vyzkousela. Je to takovy decentnejsi a ne ze ma clovek velkou slehacku ve vlasech.
Odpovědět
@anabelka86 a kytice bude?? možností je spousta, záleží tedy, z čeho máte kytici...ve vlasech vypadá krásně gypsa, trachelium, orchidej, dále lze použít karafiát, tulipán, chryzantémku, bouwardii, minianturii, begonii, dahlii atd....zkrátka drobnější a trvanlivé květy, které je třeba ještě "upravit" - což ovšem každá floristka ví (nebo by alespoň měla :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Moje sestra mela na nasi svatbe ve vlasech jednu bilou pivonku a vypadalo to moc hezky :)
Odpovědět
Já měla celý květinový věneček, který ladil s mou kyticí. Byly tam růžičky (kvůli velikosti lehce suplovaly pivoňky, ty byly na mou hlavu příliš veliké) a vše vydrželo perfektně dva dny.
Odpovědět
@svatebnirajbarbucha prave to zvazuju jeste kvuli te kyticce ve vlasech, ve vlasech se mi libi bila gerbera, i kyticka z gerber se mi moc libi, ale nevim s cim ji zkombinovat, aby to bylo nezne. mame fialovou svatbu :)
Odpovědět
@tutankhamun mne se libi jednoduchost a to prave zajisti jeden kvitek :)
Odpovědět
@kacenkakaca venecek by se mi libil mooc, ale nehodil by se mi k satum :(
Odpovědět
@kristyna_senf pivonky jsou krasne, ale nebyly mi doporuceny, ze jsou moc velke a ja jsem takova drobnejsi...a take prej nic moc nevydrzi, kor ve vlasech :/
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela ve vlasech celenku.juknete klidne na foto.sice umele ale vypadalo to skvele
Odpovědět
Článek se načítá
@svatebnirajbarbucha vlasy budu mit rozpustene a velke vlny,chci na bok nejaky vetsi kvet :)
Odpovědět
@svatebnirajbarbucha ta germinka je prosim co? To sem nikdy neslysela...
Odpovědět
@anabelka86 gerbera
Odpovědět
@anabelka86 vlastně vím, jakou plánujete kytici ;-) , takže klidně zvolte menší gerberu - ty bílé s černým středem jsou i jako minigerbery - takže ve vlasech bude "větší" květ, zároveň však nebude velký, jako klasická gerbera. Použití alstra není také nemožné, ale může se s ním Vaší kadeřnici špatně pracovat. U pivoněk ve vlasech není s trvanlivostí vůbec žádný problém - v červnu jsem také nevěstě dávala - a v balíku se vždy najde nějaká menší, takže se nemusíte obávat, že by k Vaší drobné postavě neseděla. Problém je spíš v datu svatby, v říjnu je obtížné je sehnat a navíc jsou dost drahé.
Odpovědět
Profilova fotka
@anabelka86:Dobrý večer ,v podstatě se dá říct ,menší gerbera (germína), germíny nebo i gerbery jsou hezké v kombinaci nevěstina závoje,který kytici zjemní ,okrasným česnekem , frésií, jiřinou , atd. Variant je opravdu mnoho .. Do vlasů bych volila spíš germínu než gerberku.Bára S.
Odpovědět
i tahle je krasna :)
Odpovědět
@svatebnirajbarbucha dekuju :) urcite bych volila ty mensi gerberky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@anabelka86: Ráda poradím :) Je více druhů germínek / jak už s tmavým středem nebo s světlým a jsou opravdu krásné :) Bára S.
Odpovědět
@delafleur pivonky jsou krasne, ale jeste vic se mi libi frezie, ty jsou na podzim uz asi drazsi ze? :-|
Odpovědět
@anabelka86 frezie jsou k dostani celorocne a jejich cena se behem roku nijak vyrazne nemeni, prumerne stoji 24,- kc
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?